Bryggensyd.dk

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 300 liter 2000 liter 200 liter 80 liter 500 liter 1 m3 50 liter 3000 liter 1000 liter

Levering: afhentning trailer i sække løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt vognlæs i poser

Brands: Champost Gardol Turfline Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring græsplænegødning.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige græsplænegødning alt efter hvor du handler online. En del har fokus på de bedste tilbud, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot græsplænegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og derved har flertallet tilbuddet om at handle online og hente varerne på egen hånd. Derfor har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig skaffe produkterne straks.
De gængse byggecentre køber produkter fra alle mulige nicheshops, og så kan du købe fra et bredt udvalg af græsplænegødning online.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
Alverdens webshops som sælger få produkter er specialister i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du modtage en høj grad af begavet hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis græsplænegødning.
En masse små butikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du handler græsplænegødning online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

græsplænegødning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2Du bør vurdere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Når du får hjælp fra en ekspert er det lukrativt at søge tilbud fra flere håndværkere.
3Man skal nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig vigtigt at du har udstyret ved hånden inden du starter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Forud for at du iværksætter arbejdet kan det være ubeskriveligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Ofte vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være fordelagtigt at kortlægge alle omkostninger, og efterfølgende finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
6Der er en hel række artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube yder assistance med ret så meget udbytterig viden, særligt hvis man leder på engelsk.
7Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til projektet, især i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Store opgaver bør udføres af flere personer. Ydermere må det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
8Der viser sig typisk overraskende hovedpiner når det kommer til svære projekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, således at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Måske kan det blive at have noget at sige at du har samtlige materialer parat på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du har fordel af at notere en simpel liste med det der skal bruges, og bagefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
10Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
11For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Således skal du løbende holde øje med femdøgnsprognosen i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne når du lige står midt i dit krævende projekt.
12Planlægning vil være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør liste en effektiv dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din agenda.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedrørende græsplænegødning

 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En stor portion butikker på nettet frembyder nu om dage alverdens billige former for levering til græsplænegødning. En favorit er nu til dags levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig vældig hensigtsmæssig, samt typisk tillige den mest letkøbte form for levering.

  Du kunne ligeledes planlægge at vælge levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver oftest en lille smule mere bekostelig, men på den anden side vældig bekvem med græsplænegødning online. Den mest betalelige fragtform er unægtelig at hente varerne selv, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på græsplænegødning er jo vældig væsentlig forudsat vi absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og herved er det naturligvis afgørende at man undersøger den anslåede leveringstid på græsplænegødning. Mange forretninger på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren klargjort inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Enkelte online webshops byder på fragt uden beregning på græsplænegødning online, men oftest afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. Desuden kunne du overveje den prisbilligste metode til levering, der tit vil være at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

  En del webshops frembyder click-and-collect hvor du handler billig græsplænegødning derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af græsplænegødning i følgende områder:

  Brønshøj, Holstebro, Glostrup, Korsør, Odense, Ølstykke, Rønne, Rudersdal, Skanderborg, Farum, Nykøbing Falster, Struer, Greve, Birkerød, Aarhus, Dragør, Randers, Solrød Strand, Lystrup, Albertslund, Kokkedal, Næstved, Hedehusene, Slagelse, Charlottenlund, Frederiksberg, Nyborg, Allerød, Taastrup, Valby, Værløse, Thisted, Gentofte, Haslev, Brønderslev, Højbjerg, Brøndby, Aabenraa, Svendborg, Tilst, Åbyhøj, Kolding, Gladsaxe, Nørresundby, Risskov, Vejle, Tårnby, Fredericia, Ringsted, Hjørring, Grenaa, Stenløse, Lillerød, Kalundborg, Vordingborg, Frederikshavn, Frederiksværk, Helsingør, Vanløse, Esbjerg, Vallensbæk, Frederikssund, København, Roskilde, Søborg, Hobro, Skive, Ishøj, Varde, Ikast, Silkeborg, Lyngby, Hedensted, Aalborg, Herlev, Horsens, Middelfart, Køge, Hørsholm, Ballerup, Rødovre, Nærum, Haderslev, Sønderborg, Hillerød, Hvidovre, Holbæk, Nakskov, Jyllinge, Brabrand, Virum, Odder, Viborg, og Herning, .

  Click-and-collect af græsplænegødning er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx græsplænegødning online og græsplænegødning priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter eksempelvis billig græsplænegødning, køb græsplænegødning samt græsplænegødning tilbud, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen.

  Den bedste pris på græsplænegødning

  Det er efterhånden rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige græsplænegødning online på tværs af internet foretagender, og med det motiv har en lang række internet handler i Danmark været nødt til at sænke salgspriserne på græsplænegødning betydeligt, og ydermere præstere billig fragt.

  Dog kan det imidlertid blive tiden værd at granske flere internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på græsplænegødning online forud for at du shopper, så du er tryg ved at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

  Man skal lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en online virksomhed reklamerer billige græsplænegødning online for en udsalgspris som virker ekstraordinært billig, så kan det undertiden være et karakteristika der viser en fup internet butik. Kortbetalinger er dog omfattet af en lovbestemmelse, som værner dig som kunde overfor uægte netbutikker.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage pengene til græsplænegødning over tid. Det fås typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Når man kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere som regel søger efter for eksempel græsplænegødning priser og græsplænegødning online. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis græsplænegødning tilbud, køb græsplænegødning samt billig græsplænegødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 400 liter 50 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 300 liter 80 liter

  Levering: i poser løst leveret i sække trailer afhentning vognlæs hent selv i løs vægt i bigbag

  Brands: Turfline Gardol Danmuld Champost

  Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot fremskaffer fuldt ud fantastiske genveje til at gennemrode en hel del eksisterende kunders ratings og derfor tilrådes det, at du beser online forretningens kritik inden du shopper billige græsplænegødning online.

  Facebook frembringer ligeledes altid fine muligheder for at få en idé om online shoppens kundefokus. Derudover møder vi en del e-shops som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres køb, som ydermere kan drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk shopper billige græsplænegødning online på en internet handler behøver man når alt kommer til alt læse dens forretningsaftale, men det er bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma.

  Alternativet kunne være at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et sympol på at e-handlen forstår den officielle danske lovgivning, samt at shoppen lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der har indsigt i reglerne.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, for så vidt du udsættes for vanskeligheder i processen med dit køb af græsplænegødning. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af græsplænegødning online, som fx den byttepolitik netbutikken garanterer.

  I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af græsplænegødning, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller Stark.

  Maria gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Lars gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Rasmus P gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Inge gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  9 tips til online shopping
  1Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et lovbud, som sikrer dig imod svindlende e-firmaer. Som alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække beløbet senere.
  2Masser af internet foretagender udlover nu flere billige leveringsmodeller til græsplænegødning. En der er meget anvendt er lige nu udleveringssteder, hvor du kan afhente din bestilling lige når det passer dig. Løsningen er jo særdeles let gængelig, samt typisk desuden den billigste fragtform.
  3Visse shops på nettet lover fragt uden beregning på græsplænegødning, men ofte påkræves det at der aftages for en præcis sum. Derudover skal man overveje den mindst kostelige slags levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden er ofte ydermere rigtig let. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
  4Fragtperioden er ultra afgørende om du behøver din ordre om kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig essentielt at man finder den forventede leveringstid på græsplænegødning. En masse internet forhandlere annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet klokkeslæt.
  5Det er ret så gnidningsløst for enhver at analysere priser online på billige græsplænegødning fra flere e-shops, og derved frembyder flertallet af online virksomheder levering uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at granske nogle webshops efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, således at man er garanteret at få fat i den laveste pris.
  6Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det står og falder med at du har bopæl nær internet selskabets bopæl. Den leveringsmodel kan vise sig at være virkelig bestemmende hvis man absolut skal bruge græsplænegødning nu og her. Alternativt så præsterer indtil flere internet butikker fri fragt, men i reglen er det påkrævet at man bestiller for et konkret beløb.
  7Forinden folk bestiller billige græsplænegødning hos en online shop kan de sådan set bese e-shoppens handelsvilkår, dog er det ofte ikke særlig spændende. Dertil kan det være til hjælp at man er obs på de mest centrale retningslinjer der gælder for handlen med billige græsplænegødning online, for eksempel den byttepolitik butikken anvender.
  8Trustpilot tilbyder altid gode genveje til at tyde mange nuværende brugeres domme og derved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer internet firmaets anmeldelser forud for at du handler billige græsplænegødning online. Facebook yder lignende stort set fantastiske metoder til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
  9Vi tilråder generelt at finde ud af om netshoppen er e-mærket, siden det typisk er et sympol på at internet forhandleren retter sig efter de danske regler, foruden at internet forretningen lejlighedsvis besøges af eksperter som kender lovene på området. Inden nogen køber billige græsplænegødning hos en forhandler på nettet bør de utvivlsomt læse virksomhedens handelsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk