Bryggensyd.dk

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: akvarieplanter bambus citrontræ kartofler vinplanter hortensia tomater artiskokker græsplænen hæk autoflower chiliplanter haveplanter blomsterbede blåbær buske ligusterhæk krydderurter bøgehæk akvarie køkkenhaven rabarber potteplanter buksbom jordbær alger afskårne blomster æbletræer citrustræer roserstueplanter grøntsager frugttræer bananpalme haven drivhuse blomsterkrukker blomster blommetræer agurker altankasser

Mængder: 3000 liter 50 liter 300 liter 200 liter 1000 liter 400 liter 2000 liter 80 liter 500 liter 1 m3

Levering: i bigbag hent selv trailer afhentning i sække i løs vægt i poser vognlæs løst leveret

Brands: Danmuld Pindstrup Park GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige gødning fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må vide hvad du foretrækker.
Det er absolut meget vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot gødning.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af gødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder samler produkter fra mange leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af gødning online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har flertallet adgang til at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe gødning online på deres side.
Forskellige specialiserede webshops er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Størstedelen af nichebutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således formår de at yde ekstra indsigtsfuld hjælp fra personale med specialistviden i netop gødning.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

gødning silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

gødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For opgaver udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den årsag må du hyppigt se udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne i samme sekund som du er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
2Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer når det gælder store byggeprojekter, og altså kan det vise sig væsentligt at der afsættes passende plads i planen, som gør at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Måske det viser sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du indleder arbejdet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms liste indeholdende alt du har brug for, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være meningsfuldt at have det til rådighed idet du begynder på arbejdet. Det er derudover godt at medtage de her udgifter i din økonomiske plan.
5Det er muligt at hente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen forbedrer miljøet.
6Godt forarbejde vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en effektiv strategi, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter agendaen.
7Ofte vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem alle sammen.
8I god tid inden at du opstarter byggeprocessen må det være ret fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver utrolig meget udbytterig information, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
10Du må aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedssko som sikring med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel assistance.
11Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfattende ombygninger. Nogle ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert er det normalt at få en pris fra diverse virksomheder.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til gødning

 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvilken gødning?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Hvad er der i gødning?
 • Hvad er gødning?
 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Hvad består gødning af?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Npk gødning hvornår?
 • Chili gødning hvornår?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Hvad er npk gødning?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  Mange e-forretninger yder i vore dage diverse forskellige billige leveringsformer til gødning. En favorit er efterhånden pakkeshoppen, så du selv kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ret så simpel, samt desuden endda den mest billige fragtmetode.

  Du kan også foretrække at få varerne sendt til din adresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en anelse mere pebret, men desuden super enkel med gødning online. Den mest letkøbte form for levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo er betinget af at du lever nær internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på gødning er rigtig essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så herved er det sandelig fornuftigt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for gødning. Størstedelen af shops på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men husk at det står og falder med at ordren indsendes før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen pakket før medarbejderne tager hjem.

  En række online shops garanterer levering uden gebyr på gødning online, men oftest kræver det at der erhverves for en præcis sum. Desuden kan du udse dig den mindst kostelige fragttype, som tit vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

  Mange webshops tilbyder afhentning hvor man køber billig gødning på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af gødning i disse byer:

  Køge, Haslev, Stenløse, Korsør, Solrød Strand, Frederikssund, Esbjerg, Greve, Lyngby, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Vanløse, Kalundborg, Nørresundby, Farum, Herning, Kolding, Frederiksberg, Brabrand, Nakskov, Aarhus, Charlottenlund, Vordingborg, Birkerød, Holbæk, Rudersdal, Odense, Næstved, Randers, Tårnby, Fredericia, Skive, Hvidovre, Tilst, Grenaa, Hedensted, Brønderslev, Kokkedal, Hobro, Silkeborg, Nærum, Hillerød, Helsingør, Gentofte, Roskilde, Herlev, Slagelse, Brønshøj, Thisted, Viborg, Varde, Odder, Svendborg, Aabenraa, Virum, Allerød, Hjørring, Holstebro, Glostrup, Frederikshavn, Ishøj, Nyborg, Vejle, Søborg, Haderslev, Lillerød, Valby, Ølstykke, Horsens, Værløse, Frederiksværk, Brøndby, Hørsholm, Rødovre, København, Ikast, Sønderborg, Taastrup, Rønne, Hedehusene, Aalborg, Dragør, Struer, Jyllinge, Risskov, Skanderborg, Højbjerg, Lystrup, Gladsaxe, Albertslund, Vallensbæk, Middelfart, Ballerup, og Ringsted, .

  Klik-og-hent ift. gødning er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Når vi kigger i tallene står det klart, at mennesker ofte søger blandt andet billig gødning og gødning online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere søge efter blandt andet køb gødning, gødning tilbud og gødning priser, foruden de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Tilbud på gødning

  Det er jo særdeles uproblematisk for købere at søge sig frem til tilbud på billige gødning online hos flere internet foretagender, og derfor har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på gødning en hel del, og endda sikre fri fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre blive tiden værd at inspicere nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på gødning online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Stark.

  Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en netbutik sælger billige gødning online for en udsalgspris der kan ses som utrolig billig, kan det ofte være et faresignal om en uærlig online shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en retningslinje, der garanterer folk imod bedrageriske internet webshops.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre beløbet til gødning i flere bidder. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

  Når der ses på data bliver det tydeligt, at folk jævnligt leder efter eksempelvis billig gødning og gødning priser. Derudover ser vi mange gange mennesker søge bl.a. gødning tilbud, gødning online samt køb gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: græsplænen haven haveplanter tomater akvarieplanter blomsterkrukker akvarie bambus bøgehæk artiskokker vinplanter æbletræer jordbær kartofler hortensia rabarber agurker buksbom blåbær altankasser roserstueplanter citrustræer ligusterhæk blomster autoflower blomsterbede bananpalme citrontræ buske alger blommetræer afskårne blomster chiliplanter potteplanter frugttræer drivhuse køkkenhaven grøntsager hæk krydderurter

  Mængder: 80 liter 1 m3 50 liter 1000 liter 500 liter 400 liter 3000 liter 300 liter 2000 liter 200 liter

  Levering: i sække vognlæs i poser i bigbag i løs vægt afhentning hent selv løst leveret trailer

  Brands: Pindstrup Park GreenBio Champost Danmuld

  Undersøg nuværende kunders meninger

  Trustpilot forærer dig ret så belejlige muligheder for at gennemsøge en længere række forhenværende kunders observationer og på grund af dette tilråder vi, at du iagttager netbutikkens omtaler inden du shopper billige gødning online.

  Facebook resulterer i lignende regulære fine muligheder for at få indsigt i internet webshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi endda netshops som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige burde bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk shopper billige gødning online i en e-forhandler bør de faktisk få overblik over e-shoppens forretningsaftale, det er dog gerne ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Et andet alternativ kunne være at se om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en forsikring om at e-handlen retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen undertiden evalueres af eksperter som forstår retningslinjerne.

  Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, såfremt du får problemstillinger som følge af din shopping med gødning. Ligeså stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af gødning online, fx hvilken returret e-handlen bruger.

  På grund af dette er det også vigtigt, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af gødning, hvad end man har bestilt hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Tina gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Camilla J gav 4 stjerner

  God webshop

  Anne Poulsen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Maria Thomsen gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  9 tips til indkøb via nettet
  1Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en orden, som sikrer en overfor uægte butikker på nettet. Alternativt kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at afbetale regningen over en længere periode.
  2Nogle enkelte outlets på nettet lover levering uden betaling på gødning, men i reglen kun såfremt man indkøber for en fastsat pris. Ellers kan du vælge den mest letkøbte leveringsmanér, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Løsningen bliver undertiden endda rigtig enkel. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
  3Inden folk køber billige gødning hos en forhandler på nettet burde de egentlig betragte webbutikkens forretningsvilkår, men det er typisk en tidskrævende opgave. Endvidere anbefaler vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale bestemmelser der indvirker på handlen med billige gødning online, som eksempelvis den returpolitik webbutikken bruger.
  4Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret vigtig ifald du absolut skal bruge varen nu og her, og derfor er det uden tvivl passende at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet ved gødning. Flere internet forretninger stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at du bestiller før et fast tidspunkt.
  5Mange e-butikker udlover nu om stunder et hav af forskellige billige løsninger til levering til gødning. En sikker vinder er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo super gnidningsløs, samt typisk endda den billigste mulighed for levering.
  6Trustpilot resulterer i sådan set ønskværdige chancer for at besigtige mange aktuelle forbrugeres erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du eftergår internet virksomhedens ratings før du bestiller billige gødning online. Facebook byder på endvidere evigt gavnlige metoder til at få indblik i netshoppens kundefokus.
  7Generelt tilråder vi at granske hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det er et sympol på at online forhandleren lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forhandleren hyppigt revurderes af eksperter der er meget bekendte med reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige gødning på en webbutik bør man ideelt set læse shoppens forretningsvilkår.
  8Det har vist sig at være temmelig bekvemt for folk at finde de bedste priser online på billige gødning i blandt forskellige forretninger på nettet, og altså yder flertallet af shops på nettet fragt uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre blive gavnligt at eftergå nogle få online shops efter tilbud før du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.
  9Den mest letkøbte metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig tæt på webshoppens lager. Den fragttype er jo meget central når du står og skal bruge gødning om et øjeblik. Alternativt så tilbyder visse internet selskaber billig fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der aftages for et fastslået beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk