Bryggensyd.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havefliser til herregårdssten mod myrer til pigsten til brede fuger til natursten til fliser til terrasse mod ukrudt til chaussesten til teglsten til tegl til skifer mod mos til belægningssten til indkørsel til klinker til teglklinker til brosten mod sokkel

Varianter: organisk fejefast basisk ukrudtshæmmende hvid antracit ovntørret lufttørret elastisk epoxy

Mængder: 15 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 800 kg 1 ton 25 kg 15 kg 500 kg 500 liter 20 kg 25 kg 10 kg

Levering: i sække trailer i poser afhentning i bigbag løst leveret i løs vægt hent selv vognlæs

Brands: Skalflex FB Beton Weber Dansand RNR Danfast No grow RC Beton IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør beslutte om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare fugesand.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige fugesand fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og nogle vil have faglig sparring. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af fugesand.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets regler.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er navnligt muligt ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og pga. det har man adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra alverdens nicheshops, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af fugesand online.

Nichewebshop

Alverdens små butikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Forskellige webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får super nyttig sparring fra personale der er eksperter i netop fugesand.
Diverse online nichebutikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber fugesand online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du vil aldrig fattes værktøj. Typisk vil det være yderst relevant at have udstyret til disposition forinden du indleder byggeprojektet. Derudover er det godt at indregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan tjekke prisen på dem hver især.
3Der kommer næsten altid uventede problemer ved krævende byggeprojekter, og derfor vil det være væsentligt at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
4Du bør overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Når du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod forslag fra flere leverandører.
5Du finder endeløse guides og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er kilde til enorme mængder brugbar info, specielt forudsat at du leder på engelsk.
6Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder tidsplanen.
7Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således bør du tit tjekke vejrberetningerne i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned absolut lige når du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
8Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
9Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er større byggeprojekter. Store byggerier behøver flere folk. Samtidig må det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
10Inden du påbegynder byggeprocessen må det være rimeligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige inden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at notere en simpel indkøbsseddel som samler alle de ting du skal bruge, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
12Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som sikrer dig imod mulige skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål til fugesand

 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Flere forhandlere på nettet tilbyder i vore dage diverse forskellige billige metoder til levering til fugesand. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv henter bestillingen når der er tid til det. Fragtmetoden er jo vældig praktisk, og tit også den billigste leveringstype.

  Du burde ydermere afveje for og imod at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Den viser sig jævnligt en tand dyrere, men til gengæld ret praktisk med fugesand online. Den mest letkøbte løsning er unægtelig at hente pakken selv, men det betinges af at du opholder dig i kort afstand af e-handlens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på fugesand er jo ultra udslagsgivende om man behøver produktet om kort tid, og herved er det selvfølgelig relevant at vi gransker den forventede leveringstid ved fugesand. Størstedelen af e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, der dog er afhængig af at bestillingen køres igennem tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer pakket forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

  Nogle online virksomheder sikrer levering uden gebyr på fugesand online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt kan man udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

  En lang række byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig fugesand online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på fugesand i følgende områder:

  Hvidovre, Hørsholm, Brønderslev, Korsør, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Slagelse, Køge, Nakskov, Nærum, Vordingborg, Haderslev, Birkerød, Højbjerg, Gladsaxe, Helsingør, Frederiksværk, Jyllinge, Kalundborg, Brabrand, Frederikssund, Ølstykke, Vejle, Ikast, Ishøj, Kolding, Aabenraa, Odder, Frederiksberg, Åbyhøj, Svendborg, Brønshøj, Nyborg, Dragør, Haslev, Lystrup, Farum, Randers, Viborg, Hjørring, Vallensbæk, Hobro, Thisted, Ballerup, Esbjerg, Holbæk, Taastrup, Hedensted, Aarhus, Albertslund, Allerød, Glostrup, Holstebro, Virum, Rudersdal, Aalborg, Næstved, Værløse, Tilst, Fredericia, Risskov, Søborg, Charlottenlund, Rødovre, Herlev, Skive, Lyngby, Varde, Greve, Skanderborg, Tårnby, Gentofte, København, Roskilde, Herning, Sønderborg, Rønne, Grenaa, Silkeborg, Hillerød, Valby, Ringsted, Nørresundby, Hedehusene, Lillerød, Struer, Kokkedal, Vanløse, Middelfart, Stenløse, Brøndby, Frederikshavn, Horsens, og Odense, .

  Klik-og-hent ift. fugesand er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland).

  Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at folk typisk søger eksempelvis fugesand online og fugesand tilbud. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge efter blandt andet billig fugesand, fugesand priser og køb fugesand, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Tilbud på fugesand

  Det er jo ret enkelt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige fugesand online i blandt forskellige e-handler, og så har mange e-handler fundet det uundgåeligt at mindske prisen på fugesand markant, og endda yde portofri levering.

  Til gengæld kan det trods alt vise sig lønsomt at udforske nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på fugesand online før du shopper, således at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Stark.

  Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en online butik frembyder billige fugesand online til salg for en udsalgspris som er himmelråbende tiltalende, så er det mange gange være et signal om en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af et regulativ, hvilket dækker en imod bedrageriske online firmaer.

  Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere omkostningerne til fugesand over et længere tidsrum. Det fås som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

  Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel fugesand tilbud og køb fugesand. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge fx billig fugesand, fugesand priser og fugesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: mod sokkel til tegl til brede fuger til klinker til chaussesten til teglsten mod myrer til teglklinker til havefliser til belægningssten til skifer til brosten til terrasse til indkørsel til herregårdssten mod ukrudt til pigsten mod mos til fliser til natursten

  Varianter: lufttørret organisk antracit basisk hvid ovntørret ukrudtshæmmende elastisk epoxy fejefast

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 25 kg 800 kg 500 kg 1 ton 20 kg 1 m3 15 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt trailer vognlæs i sække i poser løst leveret hent selv afhentning

  Brands: IBF Skalflex RC Beton RNR Dansand Danfast FB Beton No grow Weber

  Udforsk nuværende kunders ratings

  Trustpilot resulterer i visse uafhængige genveje til at vurdere en stor portion eksisterende konsumenters evalueringer og herved er det prisværdigt, at du eftersøger e-forhandlerens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige fugesand online.

  Facebook tilbyder ydermere en lang række passende løsninger til at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del firmaer på nettet som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed må udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Inden nogen køber billige fugesand online hos en internet virksomhed kunne de faktisk overveje netshoppens regler, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, især ved de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Et alternativ kan være at finde ud af hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at internet forhandleren følger de gældende danske regler, udover at butikken undertiden tilses af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området.

  Dette er desuden en god genvej til opbakning, hvis du udsættes for vanskeligheder som følge af dit køb af fugesand. Foruden dette tilråder vi at kunden er vidende om de mest relevante vedtægter der kan have betydning for bestillingen af fugesand online, som fx hvilken ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.

  I relation til det er det samtidig relevant, at man stadig opbevarer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne dokumentere købet af fugesand, uanset om man har bestilt hos XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Stark.

  Camilla G gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Jørgen Hansen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Susanne Sørensen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Niels gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 gode råd til internetshopping
  1Det har vist sig at være super fremkommeligt for folk at tjekke tilbud online på billige fugesand fra diverse internet butikker i Danmark, og til tak garanterer flertallet af online webshops gebyrfri levering. Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at efterse nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
  2Forinden folk køber billige fugesand på en e-forhandler behøver man i og for sig gennemløbe netshoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave. Ydermere stiller vi forslag om at køber er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for shopping af billige fugesand online, for eksempel den byttepolitik forretningen garanterer.
  3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende om man har brug for varerne nu og her, så af den grund er det fuldt ud centralt at vi tjekker den estimerede leveringsdato for fugesand. En række online forhandlere frembyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men som ikke desto mindre er afhængig af at bestillingen indsendes forud for et givent klokkeslæt.
  4Trustpilot fører til aldeles passelige chancer for at se nærmere på flere tidligere konsumenters vurderinger og på grund af dette støtter vi, at du eftersøger e-butikkens kritik forud for at du køber billige fugesand online. Facebook medfører ligeledes immervæk gavnlige metoder til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.
  5Den billigste fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du har bopæl nærved internet firmaets bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende i tilfælde af at vi mangler fugesand inden for få dage. Alternativt så præsterer indtil flere online outlets billig fragt, men for det meste under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb.
  6Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, som sikrer folk imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere regningen af flere omgange.
  7Vi foreslår generelt at kigge om internet butikken er medlem af e-mærket, som er et kendetegn for at internet shoppen imødekommer de danske retningslinjer, foruden at online forretningen hyppigt kigges til af fagmænd der forstår lovene på området. Før folk køber billige fugesand hos en internet butik bør man til hver en tid læse forhandlerens handelsvilkår.
  8Enkelte online butikker lover billig levering på fugesand, men undertiden er det kun gældende hvis der købes for en præcis sum. Derudover skulle man tage den mest prisbevidste løsning til levering, der typisk vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er gerne omvendt ret overkommelig. Den mest billige leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  9En del internet foretagender tilbyder nu om dage diverse billige fragttyper til fugesand. En sikker vinder er for øjeblikket pakkeshops, så du selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig ret så smertefri, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk