Bryggensyd.dk

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til badeværelse til bad til omfugning til mursten chaussesten til fliser til udendørs

Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 15 kg 20 kg 500 liter 1000 kg 25 kg 15 kg 1 ton 800 kg 10 kg 1 m3

Levering: afhentning i bigbag løst leveret i løs vægt i sække vognlæs hent selv trailer i poser

Brands: Weber Raw Lip Skalflex Igelsø Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden bare fugemørtel.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring fugemørtel.
Du vil finde ulighed i prisen på billige fugemørtel hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste priser, og øvrige giver service. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber produkter fra flere nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af fugemørtel online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og pga. det har du chancen for at købe online og køre materialerne personligt. I kraft af det kan du vælge at spare leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichebutikker på internettet er små firmaer, der typisk er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber fugemørtel online hos dem.
De fleste små butikker er eksperter i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Derigennem formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra nogle som er specialister i netop fugemørtel.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

fugemørtel silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

fugemørtel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

fugemørtel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprocesser. Omfattende opgaver stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Ved udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrvarslen lige før byggeprocessen, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på det komplekse projekt.
3Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være forstandigt at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende tjekke omkostningen ved hver enkelt.
4Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget nyttig oplysning, særligt når man bruger den engelske version.
5Godt forarbejde er vejen til at lykkes med byggeriet. Du skal have en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din køreplan.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer ved store byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som bidrager til at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
7Det kan blive essentielt at have de nødvendige materialer til rådighed i god tid før du begynder håndværket. Du kan med fordel lave en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og dernæst gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
8Man skal ikke fattes udstyr. Tit vil det være betydningsfuldt at have det parat idet du begynder på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at påregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
9I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få når renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
10Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp overfor potentielle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Husk at reflektere over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør hente professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra flere selskaber.
12Længe før du iværksætter dit byggeprojekt må det være aldeles meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Mange online forhandlere udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige løsninger til levering til fugemørtel. Den mest anvendte er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig i høj grad nem, samt ofte endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan på samme måde foretrække at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Metoden er for det meste en lille smule mere pebret, men derudover temmelig let gængelig med fugemørtel online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo kræver at du befinder dig nærved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på fugemørtel er ekstremt relevant ifald du har behov for varen inden for få dage, så i det øjemed er det uden tvivl væsentligt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved fugemørtel. En masse forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen indsendes forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret forinden lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del internet forhandlere yder levering uden omkostninger på fugemørtel online, men ofte er det under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man tage den prisbilligste slags levering, der oftest er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største webbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig fugemørtel online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på fugemørtel i disse byer:

Odense, Lyngby, Sønderborg, Hillerød, Horsens, Vallensbæk, Brøndby, Frederiksberg, Dragør, Rødovre, Skive, Holstebro, Risskov, Helsingør, Køge, Birkerød, Struer, Kolding, Vordingborg, Herning, Charlottenlund, Svendborg, Nakskov, Aarhus, Gladsaxe, Hvidovre, Thisted, Hedensted, Brønderslev, Hedehusene, Brabrand, Grenaa, Brønshøj, Greve, København, Rudersdal, Ishøj, Varde, Glostrup, Korsør, Vejle, Frederikssund, Næstved, Kokkedal, Værløse, Valby, Aalborg, Haderslev, Slagelse, Tilst, Rønne, Virum, Taastrup, Viborg, Hobro, Frederiksværk, Fredericia, Gentofte, Herlev, Holbæk, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Esbjerg, Randers, Nyborg, Solrød Strand, Haslev, Nærum, Farum, Middelfart, Aabenraa, Ballerup, Allerød, Nørresundby, Lillerød, Silkeborg, Jyllinge, Ringsted, Skanderborg, Tårnby, Hørsholm, Ikast, Vanløse, Søborg, Højbjerg, Hjørring, Albertslund, Kalundborg, Odder, Stenløse, Frederikshavn, Ølstykke, Roskilde, og Lystrup, .

Click-and-collect ift. fugemørtel er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at mennesker som regel kigger efter for eksempel fugemørtel online og fugemørtel priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter for eksempel fugemørtel tilbud, billig fugemørtel samt køb fugemørtel, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Priser på fugemørtel

Det er i dag ret så nemt for enhver at sammenligne tilbud på billige fugemørtel online hos flere internet forhandlere i Danmark, og herved har en hel del forretninger på nettet ikke kunne lade være med at stampe prisen på fugemørtel betydeligt, og derudover byde på gratis levering.

Det kan dog trods alt vise sig smart at sammenligne et par netbutikker efter tilbud og udsalg på fugemørtel online før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en netbutik afsætter billige fugemørtel online på tilbud til en pris der anses for uforståeligt god, er det ofte være en indikator for en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en lov, som støtter dig overfor uægte online varehuse.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale omkostningerne til fugemørtel over tid. Det foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på tendenserne står det markant, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb fugemørtel og fugemørtel tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter blandt andet fugemørtel priser, fugemørtel online og billig fugemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til badeværelse til mursten til indendørs til omfugning til bad chaussesten til udendørs til fliser

Mængder: 1 ton 1 m3 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 1000 kg 20 kg 10 kg 500 liter 15 kg 500 kg 25 kg 15 kg

Levering: i løs vægt i poser vognlæs løst leveret hent selv i sække afhentning i bigbag trailer

Brands: Lip Raw Igelsø Scan Skalflex Weber

Tjek andre menneskers meninger

Trustpilot yder immervæk gode chancer for at besigtige en hel del nuværende køberes omtaler og derved rekommanderer vi, at du verificerer online virksomhedens kritik inden du lægger din bestilling på billige fugemørtel online.

Facebook fremskaffer endvidere en del gunstige genveje til at få indtryk af e-shoppens popularitet. I øvrigt ses en del internet webshops hvor du kan formulere en omtale af deres køb, hvilket ydermere må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige fugemørtel online hos en e-handler bør de for at være sikker tyde forhandlerens handelsbetingelser, det er dog gerne en omfattende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af om e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at e-butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet regelmæssigt ses til af specialister der er indført i retningslinjerne.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du udsættes for problemstillinger med din shopping med fugemørtel. Dertil tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vilkår der har indflydelse på købet af fugemørtel online, f.eks. den ombytningsret virksomheden tilsikrer.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af fugemørtel, uafhængig af om man køber ved Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Henrik Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Else R gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Bente gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Karen R gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler at granske hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være et signal om at e-forretningen anerkender de gældende danske regler, samt at internet shoppen af og til revideres af eksperter som mestrer vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige fugemørtel på en internet virksomhed bør man i reglen tage stilling til virksomhedens betingelser.
2Før nogen bestiller billige fugemørtel hos en internet handler burde man egentlig bese virksomhedens forretningsaftale, men det er tit ikke særlig spændende. Udover dette støtter vi at køber er sat ind i de mest centrale vedtægter gældende for bestillingen af billige fugemørtel online, som for eksempel hvilken returpolitik e-shoppen tilsikrer.
3Trustpilot fremskaffer fuldkommen fremragende genveje til at kortlægge ganske mange forhenværende brugeres betragtninger og af den grund foreslår vi, at du tager et kig på webbutikkens kritik inden du handler billige fugemørtel online. Facebook præsterer ligeledes relativt uafhængige chancer for at få en idé om internet forretningens popularitet.
4Leveringshastigheden er jo super betydningsfuld når du har brug for varen straks, og af den grund er det selvfølgelig på sin plads at du kontrollerer leveringstiden for fugemørtel. En lang række online firmaer stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, som kræver at der bestilles før et fastslået tidspunkt.
5Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, der redder os overfor snydagtige internet virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du agter at dække betalingen over en periode.
6Det er i dag særdeles simpelt for alle at tjekke tilbud online på billige fugemørtel fra diverse e-forretninger, og så garanterer langt de fleste internet foretagender gratis fragt. Det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at prøve diverse online varehuse efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så du er tryg ved at modtage den billigste pris.
7Den mindst kostelige metode til levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, men det kræver at du befinder dig nær netshoppens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo særligt væsentlig ifald du mangler fugemørtel om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere online selskaber gratis fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at man shopper for et fastsat beløb.
8Indtil flere e-forhandlere lover gratis levering på fugemørtel, men i reglen kun når du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt kunne du udvælge den prisbilligste leveringsmåde, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen er godt nok derudover ret så gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter pakken.
9Mange internet shops yder i dag diverse billige løsninger til levering til fugemørtel. En favorit iblandt mange er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså super praktisk, samt typisk ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk