Bryggensyd.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 25 kg 15 kg 1 ton 500 kg 25 kg 800 kg 1 m3 10 kg 20 kg 500 liter 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter

Levering: hent selv afhentning i bigbag trailer i sække løst leveret i poser vognlæs i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring flisesand.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot flisesand.
Der er variationer i prisen på billige flisesand fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke på hvad du helst vil have.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger varer fra alle mulige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af flisesand online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har du chancen for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Som følge af det kan man undvære fragten, og endda have varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo bør du forvente mere nyttig service fra ansatte med ekspertviden i netop flisesand.
De fleste nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Flertallet af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller flisesand online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et budget for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være sundt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem én og én.
2Planlægning bliver nøglen til succes med din byggeproces. Du anbefales at have en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder køreplanen.
3Længe før du opstarter arbejdet kan det vise sig ultra fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Krævende projekter bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
5I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for klimaet.
6Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med utrolig meget brugbar viden, i særlig grad når man kigger på engelsk.
7Du skal aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have udstyret klar når du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden afgørende at indregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
8Ved udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Derfor kan du ofte kigge på meldingerne om vejret lige før starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med dit store byggeprojekt.
9Det er vigtigt at du har de påkrævede materialer til disposition før du går i krig med byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel note indeholdende de materialer der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
10Du burde måske overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde anskaffe professionel assistance til noget af projektet. Såfremt du ønsker assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at indhente priser fra forskellige selskaber.
11Der viser sig stort set altid utidige bump på vejen i tilfælde med svære byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der er afsat nok plads i køreplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
12Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk påklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om flisesand

 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken fragtløsning er smartest?

  En del internet outlets tilbyder efterhånden diverse forskellige billige leveringsudgaver til flisesand. En af de mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså super hensigtsmæssig, samt desuden ydermere den prisbilligste leveringsmodel.

  Du burde ligeledes afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig beklageligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere vældig gnidningsløs ift. flisesand online. Den billigste metode til levering er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du har bopæl tæt på internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på flisesand er jo særdeles bestemmende når vi mangler produktet øjeblikkeligt, så herved er det forholdsvis klogt at du ser leveringstidspunktet ved flisesand. Mange internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, men som trods alt er regnet ud fra at der bestilles forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne har fri.

  Flere online varehuse lover gratis levering på flisesand online, men i reglen kun hvis du bestiller for en konkret pris. Derudover kan man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

  En lang række kæder giver afhentning hvor man bestiller billig flisesand derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på flisesand i disse byer:

  Brønderslev, Brønshøj, Brøndby, Odder, Allerød, Silkeborg, Skanderborg, Vanløse, Haslev, Aabenraa, Middelfart, Værløse, Frederiksværk, Grenaa, Valby, Holstebro, Nakskov, Hvidovre, Roskilde, Lystrup, Solrød Strand, Ikast, Greve, Tårnby, Rødovre, Ringsted, Jyllinge, Kalundborg, Frederikshavn, Glostrup, Rudersdal, Hedehusene, Brabrand, Slagelse, Albertslund, Sønderborg, Kolding, Stenløse, Herlev, Svendborg, Køge, Viborg, Kokkedal, København, Næstved, Farum, Risskov, Skive, Nørresundby, Esbjerg, Horsens, Vallensbæk, Åbyhøj, Randers, Herning, Højbjerg, Rønne, Taastrup, Fredericia, Vejle, Dragør, Struer, Varde, Søborg, Ishøj, Haderslev, Helsingør, Hørsholm, Hedensted, Holbæk, Nærum, Nyborg, Vordingborg, Aarhus, Ølstykke, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Virum, Charlottenlund, Thisted, Ballerup, Lillerød, Gentofte, Lyngby, Frederikssund, Korsør, Aalborg, Hillerød, Odense, Gladsaxe, Hjørring, Tilst, Birkerød, og Hobro, .

  Afhentning for flisesand er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm).

  Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger blandt andet billig flisesand og køb flisesand. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter for eksempel flisesand tilbud, flisesand online samt flisesand priser, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Find den bedste pris på flisesand

  Det har vist sig at være usædvanlig let gængeligt for alle og enhver at analysere priser på billige flisesand online i blandt flere forretninger på nettet, og altså har masser af online firmaer set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på flisesand betragteligt, og endda garantere levering uden betaling.

  Men det kan immervæk være lukrativt at prøve enkelte e-firmaer efter rabatter og tilbud på flisesand online forinden du køber, så du er tryg ved at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Man må blot huske på, at i tilfælde af at en shop frembyder billige flisesand online for en salgspris som er uhørt billig, bør det mange gange være en indikator for en bedragerisk webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en vedtægt, der assisterer dig som køber overfor fup online butikker.

  Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du vil betale betalingen af flisesand over et længere tidsrum. Det fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

  Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger fx flisesand priser og køb flisesand. Man ser desuden mange gange folk lede efter blandt andet flisesand tilbud, flisesand online og billig flisesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Fremragende service og total hurtig…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 800 kg 20 kg 25 kg 10 kg 500 liter 1 m3 500 kg 1 ton

  Levering: vognlæs hent selv løst leveret i poser afhentning trailer i bigbag i sække i løs vægt

  Se nærmere på tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot leverer i højeste grad uafhængige chancer for at betragte forskellige tidligere konsumenters tanker og derved anbefales det, at du læser e-handlens anmeldelser inden du bestiller billige flisesand online.

  Facebook bringer dig tillige rigtig belejlige chancer for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Her er der nogle internet shops hvor du kan aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere kan anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden folk handler billige flisesand online hos en webshop bør de uden tvivl studere e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

  Et nemt alternativ kan derfor være at tjekke om internet virksomheden er e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at online firmaet overholder dansk lovgivning, samt at internet firmaet fra tid til anden kigges til af sagkyndige der er indført i reglerne.

  Desuden giver det dig genvej til bistand, ifald du bliver udsat for besvær i processen med din handel med flisesand. Tillige kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest essentielle reglementer der influerer på bestillingen af flisesand online, for eksempel den byttepolitik internet virksomheden har.

  I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise sit køb af flisesand, uanset om man køber fra Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Jette gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Poul Christiansen gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Jan H gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anna Andersen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Det er efterhånden usædvanlig enkelt for internetbrugere at finde information om priser online på billige flisesand fra diverse online butikker, og for det lover mange internet handler i Danmark levering uden beregning. Men det kan stadigvæk blive fordelagtigt at efterse indtil flere webshops efter rabat og tilbud før du bestiller, så du er skråsikker på at indhente den billigste pris.
  2Trustpilot tilbyder super solide genveje til at inspicere ganske mange forhenværende konsumenters domme og herved foreslåes det, at du analyserer webshoppens omtaler før du bestiller billige flisesand online. Facebook bringer dig tilsvarende relativt gavnlige muligheder for at få indblik i internet butikkens popularitet.
  3Den mindst kostelige mulighed for levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du er i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis yderst væsentlig når du absolut skal bruge flisesand inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle få internet forhandlere billig levering, men for det meste kun hvis man handler for et konkret beløb.
  4En række internet webshops yder i dag en lang række forskellige billige leveringsmidler til flisesand. En af de mest benyttede er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo særdeles simpel, og mange gange ydermere den mest prisbevidste fragttype.
  5Inden folk bestiller billige flisesand hos en internet handler bør man i virkeligheden løbe igennem forhandlerens vilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde. Udover dette støtter vi at køber er på vagt for de mest vitale vilkår der kan have betydning for handlen med billige flisesand online, fx hvilken byttepolitik internet butikken bruger.
  6Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er en erklæring om at webshoppen imødekommer de danske regler, samt at online virksomheden undertiden føres tilsyn med af specialister som har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden nogen køber billige flisesand på en shop på nettet kunne de ideelt set skimme butikkens handelsvilkår.
  7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det sandelig meningsfuldt at vi ser tidshorisonten for levering på flisesand. Masser af forretninger på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen indsendes forud for et fastslået tidspunkt.
  8Visse internet handler yder levering uden betaling på flisesand, men undertiden er det under betingelse af at der erhverves for et konkret beløb. Ellers må man gribe den mindst kostelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver almindeligvis også yderst hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  9Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en retningslinje, der værner dig imod falske internet selskaber. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre regningen over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk