Bryggensyd.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 1 ton 1 m3 25 kg 15 kg 25 kg 800 kg 20 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt hent selv løst leveret vognlæs i bigbag afhentning trailer i sække i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare flisegrus.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige flisegrus fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, imens øvrige vil have faglig sparring. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er særligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring flisegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og på grund af det har man mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra diverse specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af flisegrus online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo får du formentlig mere nyttig sparring fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis flisegrus.
En masse webshops i små nicher producerer selv produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
Forskellige webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler flisegrus online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til større ombygninger. Større byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Du vil for alt i verden ikke fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være strategisk at have værktøjet til disposition akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Godt forarbejde vil være metoden til succes med projektet. Du er nødt til at udarbejde en klar tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver planen.
4Der kommer uden tvivl pludselige udfordringer i tilfælde med krævende projekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at der afsættes rimelig plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
5Du skal på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke får eksperthjælp.
6Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at byggeriet påvirker klimaet.
7Ved udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Derfor kan du løbende tage notits af vejrprognosen lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du lige er startet på det ellers velplanlagte projekt.
8I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er økonomisk at gennemgå samtlige poster, hvorefter man bør gennemgå ens købspris for dem slavisk.
9Måske burde det overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at tage imod tilbud fra diverse virksomheder.
10Længe før du optager byggeriet er det aldeles værdifuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Det er fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar på forhånd inden du indleder dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsliste som samler alle de ting der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, så du er tryg ved at alt er klar.
12Der findes rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig meget brugbar oplysning, især forudsat at du kigger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål rundt om flisegrus

 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvilken fragtmulighed er bedst?

  Temmelig mange byggeforretninger foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsløsninger til flisegrus. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ekstremt uproblematisk, samt desuden tillige den billigste fragtform.

  Du burde lige så vel vælge at bestille varerne til levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Muligheden er oftest en anelse mere pebret, men ydermere virkelig nem ved køb af flisegrus online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du har bopæl nærved internet virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på flisegrus er naturligvis særligt vital såfremt man mangler produktet inden for kort tid, så derfor er det rimelig centralt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid på flisegrus. En del e-firmaer i Danmark – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på en række varer online, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren indsendes før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få internet virksomheder frembyder gratis levering på flisegrus online, men for det meste under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den mest letkøbte fragttype, der i de fleste tilfælde er at få leveret ordren til et udleveringssted.

  Masser af webbutikker frembyder click-and-collect hvor man køber billig flisegrus online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på flisegrus i følgende områder:

  Ishøj, Lyngby, Odder, Hvidovre, Dragør, Silkeborg, Ringsted, Aalborg, Kokkedal, København, Søborg, Rønne, Åbyhøj, Fredericia, Nyborg, Greve, Albertslund, Aarhus, Frederikssund, Rudersdal, Korsør, Hjørring, Hørsholm, Haderslev, Nykøbing Falster, Svendborg, Odense, Slagelse, Viborg, Birkerød, Roskilde, Glostrup, Brønshøj, Vallensbæk, Brabrand, Valby, Virum, Taastrup, Vanløse, Thisted, Køge, Grenaa, Lystrup, Esbjerg, Højbjerg, Herning, Jyllinge, Risskov, Skive, Kalundborg, Rødovre, Brønderslev, Hillerød, Charlottenlund, Hedensted, Struer, Ikast, Nakskov, Brøndby, Hobro, Tårnby, Frederiksberg, Næstved, Herlev, Frederiksværk, Middelfart, Lillerød, Vordingborg, Ballerup, Frederikshavn, Aabenraa, Allerød, Haslev, Gentofte, Holstebro, Randers, Holbæk, Farum, Nørresundby, Solrød Strand, Skanderborg, Værløse, Nærum, Sønderborg, Kolding, Ølstykke, Varde, Hedehusene, Vejle, Helsingør, Gladsaxe, Stenløse, Tilst, og Horsens, .

  Klik-og-hent ift. flisegrus er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland).

  Når man kigger i data bliver det klart, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis flisegrus tilbud og flisegrus priser. Man ser derudover jævnligt folk efterspørge fx flisegrus online, køb flisegrus og billig flisegrus, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Priser på flisegrus

  Det er ret smertefrit for købere at sammenholde priser på billige flisegrus online på forskellige firmaer på nettet, og til tak har masser af internet varehuse ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på flisegrus en hel del, og endda præstere billig fragt.

  Det kan dog imidlertid være lønsomt at prøve en række internet foretagender efter udsalg og tilbud på flisegrus online forud for at du placerer ordren, sådan at man er garanteret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

  Du bør trods alt være obs på, at når en internet shop afsætter billige flisegrus online på tilbud til en salgspris som kan virke ekstraordinært gunstig, så bør det ofte være en indikator for en snydagtig internet virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af en foranstaltning, hvilket passer på folk overfor uoprigtige forhandlere på nettet.

  Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere beløbet til flisegrus over en periode. Dette tilbydes normalt i online nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. flisegrus tilbud og flisegrus priser. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge eksempelvis billig flisegrus, køb flisegrus og flisegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 800 kg 500 kg

  Levering: i sække i bigbag hent selv vognlæs trailer løst leveret i løs vægt i poser afhentning

  Undersøg tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot medfører nogle værdifulde genveje til at inspicere adskillige eksisterende konsumenters oplevelser og herved slår vi et slag for, at du analyserer online webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige flisegrus online.

  Facebook fremskaffer tilsvarende ganske udmærkede genveje til at få indsigt i online firmaets troværdighed. Derudover møder vi mange online firmaer som gør det muligt at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som tillige kan tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige flisegrus online i en internet shop burde man når alt kommer til alt kigge på virksomhedens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke super interessant, især ved de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

  En anden løsning kunne være at granske om online webshoppen er e-mærket, eftersom det ofte er en indikation om at e-butikken opfylder de gældende danske regler, og at internet selskabet fra tid til anden kontrolleres af specialister der har meget erfaring med lovgivningen.

  Dette er desuden din lejlighed til assistance, ifald du bliver udsat for dilemmaer i processen med din shopping med flisegrus. Derudover er det klogt at kunden er vaks omkring de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af flisegrus online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen anvender.

  I den relation er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, så man senere kan bevise sit køb af flisegrus, uagtet om man har købt ved Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller XL-Byg.

  Søren Olsen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Inger V gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jan Sørensen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Maria Larsen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 tips til indkøb via nettet
  1Forud for at nogen bestiller billige flisegrus på en internet forhandler behøver de når alt kommer til alt betragte e-butikkens betingelser, det er dog ofte ikke særlig spændende. Endvidere tilrådes det at køberen er klar over de mest vedkommende vilkår i forbindelse med købet af billige flisegrus online, som fx hvilken returret webbutikken lover.
  2Vi slår generelt et slag for at efterse om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være en antydning af at internet selskabet efterlever de gældende danske regler, samt at internet virksomheden jævnligt vurderes af eksperter der behersker de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige flisegrus på en internet webshop behøver man til hver en tid gennemløbe shoppens betingelser.
  3Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst vital når du skal bruge varerne om få sekunder, så i det øjemed er det rigtig fornuftigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på flisegrus. En hel del online butikker yder billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen indsendes inden et bestemt klokkeslæt.
  4Trustpilot giver dig ret belejlige muligheder for at gennemstøve en stor portion eksisterende brugeres meninger og herved er det prisværdigt, at du gransker internet shoppens ratings forud for at du bestiller billige flisegrus online. Facebook præsterer for øvrigt visse pæne løsninger til at få indsigt i e-shoppens troværdighed.
  5Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket kræver at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den mulighed for fragt kan være temmelig vigtig hvis man behøver flisegrus nu og her. Alternativt så sikrer en række online shops fragt uden gebyr, men i reglen stiller det krav om at du køber for et præcist beløb.
  6Det er i dag super simpelt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige flisegrus hos diverse online outlets, og så lover en hel del online forhandlere portofri levering. Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at efterse nogle internet forhandlere efter tilbud forud for at du bestiller, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.
  7Adskillige netshops giver nu til dags et bredt udvalg af billige former for fragt til flisegrus. En af de mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne når du har lyst. Fragttypen er jo ekstremt uproblematisk, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsmulighed.
  8Nogle få internet webshops frembyder fragtfri levering på flisegrus, men for det meste kun når man handler for et fastslået beløb. Desuden må man tage den mest billige leveringsmetode, som ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Den er uheldigvis til gengæld yderst let. Den mest billige leveringsform vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
  9Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en forordning, som dækker dig som kunde imod falske online butikker. Som alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere pengene ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk