Bryggensyd.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 25 kg 1 m3 25 kg 800 kg 20 kg 500 kg 1 ton 15 kg 1000 kg

Levering: vognlæs i poser i bigbag i sække trailer afhentning løst leveret i løs vægt hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige filtergrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på billige priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af filtergrus.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot filtergrus.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de gængse byggecentre.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derved har man tilbuddet om at bestille online og hente produkterne selv. Dermed er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alverdens nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af filtergrus online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således forventes det at du får ekstremt indsigtsfuld assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis filtergrus.
En masse nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber filtergrus online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
filtergrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag over 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du hyppigt tage et kig på vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et regnskab for projektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem alle sammen.
3Der kommer ofte uventede problemstillinger når det handler om krævende byggeprojekter, og ergo kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål.
4Det er væsentligt at have de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsseddel som samler de materialer der bliver brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
5Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggerier. Nogle projekter bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente en pris fra flere foretagender.
7Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver dermed at ombygningen forbedrer klimaet.
8Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig en fordel at du har udstyret disponibelt forinden du starter byggeriet. Det er desuden vigtigt at tage højde for disse omkostninger i det økonomiske overblik.
9Du finder alle mulige former for instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv info, specielt når du bruger den engelske version.
10Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at liste en effektiv strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder agendaen.
11Du bør nødig negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning som hjelm og sko som sikring mod potentielle skader. Det er smart med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
12Før du påbegynder arbejdet er det aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om filtergrus

 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Adskillige internet outlets udlover i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til filtergrus. En af de populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ualmindeligt ukompliceret, samt endda tilmed den mest letkøbte leveringsløsning.

  Du bør omvendt forsøge at få pakken leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis en tak mere bekostelig, men tillige meget hensigtsmæssig ved køb af filtergrus online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som jo står og falder med at du opholder dig nærved netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på filtergrus er selvfølgelig særdeles relevant ifald man har behov for varerne fluks, og med det formål er det fuldt ud essentielt at du kontrollerer den estimerede leveringstid for filtergrus. Masser af online selskaber – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags levering på en række varenumre online, hvilket stiller krav om at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få pakken distribueret forinden medarbejderne tager hjem.

  Indtil flere webshops garanterer fragtfri levering på filtergrus online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb. Derudover kunne man snuppe den mindst kostelige slags levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  Temmelig mange netshops yder click-and-collect hvor du køber billig filtergrus på nettet og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på filtergrus i disse områder:

  Gladsaxe, Rudersdal, Brønderslev, Skive, Aalborg, Nyborg, Værløse, Fredericia, Søborg, Korsør, København, Frederiksværk, Køge, Hedensted, Hjørring, Roskilde, Helsingør, Vejle, Thisted, Horsens, Jyllinge, Farum, Odense, Hobro, Åbyhøj, Frederikshavn, Ishøj, Stenløse, Kokkedal, Brabrand, Ballerup, Viborg, Slagelse, Grenaa, Vordingborg, Lillerød, Kalundborg, Kolding, Hedehusene, Holstebro, Taastrup, Odder, Nærum, Dragør, Virum, Frederiksberg, Vallensbæk, Tårnby, Silkeborg, Ølstykke, Glostrup, Allerød, Brønshøj, Vanløse, Nørresundby, Solrød Strand, Haslev, Svendborg, Rønne, Tilst, Højbjerg, Middelfart, Birkerød, Hvidovre, Ringsted, Lystrup, Herlev, Frederikssund, Holbæk, Aabenraa, Næstved, Aarhus, Herning, Lyngby, Struer, Greve, Nykøbing Falster, Esbjerg, Valby, Risskov, Albertslund, Randers, Brøndby, Charlottenlund, Haderslev, Hillerød, Gentofte, Hørsholm, Skanderborg, Ikast, Varde, Nakskov, Rødovre, og Sønderborg, .

  Afhentning ift. filtergrus er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis køb filtergrus og billig filtergrus. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter eksempelvis filtergrus tilbud, filtergrus priser samt filtergrus online, foruden de kendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Gode priser på filtergrus

  Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for enhver at vurdere tilbud på billige filtergrus online på tværs af shops på nettet, og af den grund har masser af online selskaber været tvunget til at mindske prisen på filtergrus betydeligt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at efterprøve nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på filtergrus online forud for at du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  Man må bare ikke undervurdere, at ifald en online shop annoncerer billige filtergrus online til salg for en pris som kan virke mystisk letkøbt, så er det for det meste være et kendetegn på en fup online butik. Kortkøb er trods alt omsluttet af et regelsæt, der beskytter folk imod uoprigtige online firmaer.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at honorere omkostningerne til filtergrus ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter fx filtergrus online og billig filtergrus. Vi ser derudover jævnligt online shoppere lede efter blandt andet filtergrus priser, filtergrus tilbud og køb filtergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplæne til dræn

  Mængder: 25 kg 20 kg 1 m3 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1000 kg 800 kg

  Levering: i sække i poser hent selv i løs vægt vognlæs afhentning løst leveret i bigbag trailer

  Kig på andre menneskers oplevelser

  Trustpilot forærer dig rigtig fortræffelige chancer for at tyde ret mange andre konsumenters meninger og derved foreslåes det, at du beser e-firmaets kritik forinden du handler billige filtergrus online.

  Facebook leverer ligeledes en del passelige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt er der nogle webbutikker hvor folk kan levere en bedømmelse af deres køb, som på samme måde må bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen handler billige filtergrus online i en internet webshop behøver de i princippet overveje e-shoppens regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  En anden løsning kan være at se hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at online forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, og at internet butikken en gang i mellem undersøges af fagmænd som kender til vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, når du forvoldes problemstillinger i processen med din shopping med filtergrus. Endvidere er det en hjælp at køber er vaks omkring de mest relevante vilkår der kan influere på købet af filtergrus online, som for eksempel den byttepolitik online virksomheden benytter.

  Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadig opbevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang kan vidne om købet af filtergrus, uanset om man handler hos 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

  Martin Thomsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Morten gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Bente H gav 5 stjerner

  Som altid

  Charlotte S gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  9 gode råd til når du køber online
  1Den mest betalelige løsning til levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du opholder dig nærved internet virksomhedens hjemsted. Den leveringsmåde er naturligvis super vigtig om du skal bruge filtergrus om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere e-shops i Danmark fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for et præcist beløb.
  2Vi anbefaler at finde ud af om internet selskabet er e-mærket medlem, hvilket skulle være en tryghed om at webbutikken forstår de officielle danske regler, foruden at e-butikken rutinemæssigt besøges af fagmænd som er meget fortrolige reglerne. Forud for at folk køber billige filtergrus hos en e-handler burde man egentlig få overblik over netshoppens handelsbetingelser.
  3En del e-handler yder nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til filtergrus. En der er meget populær er i dag levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså rigtig hensigtsmæssig, og tit ligeledes den billigste mulighed for levering.
  4Visse internet outlets tilbyder fragt uden betaling på filtergrus, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du indkøber for en fastsat sum. Ellers bør du overveje den mest prisbevidste fragtmetode, der typisk er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Denne bliver som regel endda ekstremt bekvem. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
  5Trustpilot leverer en lang række sikre chancer for at kigge nærmere på flere tidligere køberes reflektioner og derfor er det klogt, at du læser online butikkens anmeldelser inden du bestiller billige filtergrus online. Facebook fremskaffer også tilpas sikre løsninger til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
  6Det er i dag super bekvemt for enhver at prissammenligne online på billige filtergrus hos forskellige e-shops, og altså lover langt de fleste online varehuse levering uden gebyr. Dog kan det imidlertid vise sig nyttigt at efterse nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så man er sikret at modtage den mest attraktive pris.
  7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et regelsæt, hvilket forsvarer kunden overfor bedrageriske online forhandlere. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre prisen over tid.
  8Forud for at nogen shopper billige filtergrus på en webshop kan man i virkeligheden tyde e-shoppens regler, dog er det mange gange et omfattende projekt. For øvrigt kan det være til hjælp at man er vidende om de mest vedkommende regler der influerer på shopping af billige filtergrus online, til eksempel hvilken bytteret online webshoppen kører med.
  9Leveringsdygtigheden er særdeles bestemmende i tilfælde af at man har brug for produkterne nu og her, så af den grund er det naturligvis væsentligt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på filtergrus. Flere shops på nettet frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men husk at det er afhængig af at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk