Bryggensyd.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 1 ton 800 kg 25 kg 20 kg

Levering: afhentning løst leveret hent selv i løs vægt vognlæs i poser trailer i sække i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de gængse byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed bør du vælge en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring drængrus.
Nogle byggecentre præsterer et stort produktsortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare drængrus.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige drængrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber varer fra alverdens producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort sortiment af drængrus online.
De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og pga. det har de fleste adgang til at bestille online og hente varerne selv. På grund af det kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og kendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber drængrus online på deres side.
En masse niche webshops har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund formår de at yde mere begavet hjælp fra personale med specialistviden i netop drængrus.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeprocesser. Nogle ting behøver flere personer. I øvrigt vil det være hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
2Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
3Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således kan du hyppigt se femdøgnsprognosen i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
4Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube kan hjælpe med en masse gavnlig info, særligt såfremt du leder på engelsk.
5Du bør reflektere over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Når du henter hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at modtage prisoverslag fra diverse leverandører.
6Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det gives forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Det beroer altså på at byggeriet forbedrer naturen.
7Det vil vise sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible før du kaster dig over eksekveringen. Du bør udarbejde en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket alt.
8Du må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have grejet disponibelt før du igangsætter arbejdet. Det er desuden afgørende at medregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
9Længe før du optager dit byggeprojekt må det være yderst vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive rationelt at dokumentere alle omkostninger, og herefter nedfælde online tilbud på dem enkeltvis.
11Der kommer uden tvivl overraskende problemstillinger når det gælder svære projekter, og altså viser det sig af stor betydning at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, som gør at man er selvsikker på at have tid nok til det.
12Forberedelse vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du skal udarbejde en effektiv plan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du laver din plan.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål angående drængrus

 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

  En stor portion online forhandlere udlover i dag et hav af forskellige billige leveringsformer til drængrus. Den mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ultra overkommelig, og endda endda den prisbilligste fragtmulighed.

  Du bør alternativt prøve at få pakken sendt til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er som regel et hak mindre billig, men også i høj grad simpel ift. drængrus online. Den prisbilligste leveringsform er unægtelig at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du lever i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på drængrus er særdeles væsentlig forudsat vi behøver produkterne med det samme, og af den grund er det tydeligvis klogt at man finder tidshorisonten for levering på drængrus. En masse e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på en række varer online, der dog afhænger af at bestillingen placeres forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren ud af døren forud for at medarbejderne drager hjemad.

  En hel del internet butikker lover portofri fragt på drængrus online, men undertiden er det kun gældende hvis man indkøber for en konkret pris. I øvrigt burde du vælge den mest billige leveringstype, der tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  Mange byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man handler billig drængrus online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. De udlover eksempelvis klik-og-hent på drængrus i disse byer:

  Birkerød, Hvidovre, Risskov, Brønderslev, Rødovre, Nakskov, Gladsaxe, Silkeborg, Virum, Ishøj, Tårnby, Lillerød, Helsingør, Solrød Strand, Thisted, Nykøbing Falster, Søborg, Struer, Viborg, Nørresundby, Vallensbæk, Farum, Højbjerg, Odder, Vordingborg, Hillerød, Sønderborg, Frederiksværk, Brønshøj, Albertslund, Hørsholm, Rudersdal, Roskilde, Frederiksberg, Charlottenlund, Lystrup, Valby, Svendborg, Skive, Ballerup, Hobro, Lyngby, Holbæk, Kalundborg, Kokkedal, Hedehusene, Aalborg, Vanløse, Køge, Dragør, Hedensted, Nærum, Horsens, Esbjerg, Nyborg, Ikast, Herlev, Grenaa, Glostrup, Korsør, København, Slagelse, Brabrand, Randers, Odense, Middelfart, Varde, Vejle, Stenløse, Frederikshavn, Greve, Jyllinge, Ølstykke, Hjørring, Åbyhøj, Herning, Fredericia, Aabenraa, Næstved, Gentofte, Aarhus, Skanderborg, Rønne, Værløse, Brøndby, Haderslev, Haslev, Ringsted, Frederikssund, Tilst, Allerød, Kolding, Holstebro, og Taastrup, .

  Click-and-collect af drængrus er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi ser på data bliver det klart, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel drængrus priser og drængrus tilbud. Vi ser derudover jævnligt mennesker efterspørge blandt andet drængrus online, billig drængrus samt køb drængrus, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Gode tilbud på drængrus

  Det er jo meget let gængeligt for alle at søge information om priser på billige drængrus online fra diverse internet butikker i Danmark, og herved har langt de fleste online varehuse ikke kunne slippe for at mindske prisen på drængrus kolossalt, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

  Men det kan trods alt vise sig smart at sammenligne diverse internet firmaer efter udsalg og tilbud på drængrus online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

  Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en netbutik frembyder billige drængrus online for en pris der anses for overordentlig billig, kan det undertiden være en indikation på en bedragerisk internet handler. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i en forordning, hvilket hjælper dig som kunde imod uærlige online shops.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du vil finansiere prisen på drængrus senere. Det tilbydes som regel ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Ses der på tendenserne står det markant, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis drængrus priser og drængrus online. Foruden dette ser vi tit netshoppere søge fx drængrus tilbud, køb drængrus og billig drængrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 1 ton 1000 kg 500 kg 15 kg 20 kg 800 kg 1 m3 25 kg

  Levering: hent selv trailer i løs vægt løst leveret i poser afhentning i sække i bigbag vognlæs

  Se nærmere på nuværende kunders ratings

  Trustpilot præsterer i højeste grad udmærkede løsninger til at sondere mange tidligere konsumenters kritik og herved slår vi et slag for, at du eftersøger e-forhandlerens kritik før du lægger din bestilling på billige drængrus online.

  Facebook tilbyder dig desuden fuldt ud passelige metoder til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Herinde ses nogle firmaer på nettet hvor folk kan notere en kritik af købsoplevelsen, hvilket tillige bør benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Inden folk køber billige drængrus online i en webbutik bør man i og for sig få overblik over netbutikkens betingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  Alternativet kunne være at kigge hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det bør være en indikator for at online virksomheden forsvarer de danske love, tillige med at online firmaet en gang i mellem overværes af sagkyndige der mestrer lovgivningen.

  Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, ifald du forvoldes vanskeligheder som følge af din bestilling af drængrus. Derudover er det smart at køber er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der kan have indvirkning på købet af drængrus online, som fx den ombytningsret internet firmaet bruger.

  I relation til det er det ydermere afgørende, at man permanent bibeholder sin faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise købet af drængrus, uafhængig af om man shopper hos Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix eller 10-4.

  Inger Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Lone E gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Thomas gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Camilla F gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  9 tips til online shopping
  1Nogle forhandlere på nettet præsterer billig fragt på drængrus, men for det meste er det forudsat at du bestiller for en bestemt sum. Alternativt burde man tage den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen er en gang i mellem derudover meget gnidningsløs. Den mest prisbevidste løsning til levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
  2Den mest letkøbte type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men det forudsætter at du opholder dig nær internet virksomhedens lager. Den mulighed for fragt er jo rigtig vital ifald vi står og skal bruge drængrus lige om lidt. Alternativt så garanterer flere netbutikker fragt uden omkostninger, men oftest kun såfremt man shopper for et fastslået beløb.
  3Forud for at nogen bestiller billige drængrus på en shop på nettet kunne de altid bese forhandlerens handelsvilkår, men det er undertiden ikke videre spændende. Ligeledes anbefales det at køber er vaks omkring de mest essentielle regler der har indflydelse på handlen med billige drængrus online, som for eksempel hvilken returrettighed internet shoppen lover.
  4Det er efterhånden super praktisk for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige drængrus på diverse internet varehuse, og på grund af dette tilbyder en hel del e-forretninger gratis fragt. Det kan dog imidlertid være gunstigt at eftergå en række online butikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at få den mest betalelige pris.
  5De fleste internet outlets yder heldigvis et stort udvalg af billige løsninger til levering til drængrus. Det mest almindelige er nu til dags pakkeshops, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig særdeles let gængelig, samt typisk også den billigste type af levering.
  6Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i et lovbud, hvilket passer på dig som kunde overfor uægte online shops. Som et alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du hellere vil klare prisen af flere omgange.
  7Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det er en garanti for at e-firmaet efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen hyppigt efterses af fagmænd som har megen viden om lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige drængrus i en webshop behøver de ideelt set gennemgå deres handelsaftale.
  8Trustpilot byder på temmelig værdifulde genveje til at besigtige en lang række eksisterende kunders reflektioner og på grund af dette er det godt, at du undersøger e-butikkens bedømmelser før du køber billige drængrus online. Facebook forærer dig lignende nogle habile genveje til at få indtryk af netbutikkens kundefokus.
  9Leveringstiden kan være usædvanlig relevant forudsat man absolut skal bruge produktet om et øjeblik, så med det formål er det tydeligvis relevant at vi efterser leveringstiden ved drængrus. Temmelig mange online forretninger tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, som nødvendiggør at bestillingen indsendes inden et bestemt tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk