Bryggensyd.dk

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lys til haven

Varianter: blå sort guld glas klar hvid

Mængder: 1 m3 25 kg 500 liter 1 ton 15 kg 500 kg 800 kg 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 10 kg 20 kg

Levering: i bigbag i sække afhentning løst leveret hent selv i løs vægt trailer i poser vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt i de kendte byggecentre.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggekæder har et stort produktudvalg, imens andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot dekorationssten.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af dekorationssten.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige dekorationssten alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af dekorationssten online.
De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og dermed har folk chancen for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber dekorationssten online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig ekstremt informativ assistance fra folk som er eksperter i lige præcis dekorationssten.
Hovedparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der findes alverdens instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder anvendelig viden, i særlig grad hvis man kigger i hele verden.
2Det kan vise sig fundamentalt at have alle byggematerialer parat inden du igangsætter dit arbejde. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste indeholdende det der skal bruges, og så granske hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør investere i professionel assistance til noget af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter assistance fra en professionel anbefales det at notere tilbud fra flere virksomheder.
4Der viser sig næsten altid ubelejlige hovedpiner i tilfælde med krævende byggeprojekter, og derfor kan det være afgørende at man afsætter betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
5Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig klogt at have grejet parat idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medtage omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
6Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være ganske fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Det kan vise sig at være vigtigt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det kan være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende finde frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
8I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeprojektet har betydning for naturen.
9Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige projekter. Større projekter bør udføres af flere mennesker. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Planlægning bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver agendaen.
11Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du ofte tjekke vejrudsigten når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du lige er midt i det svære byggeprojekt.
12Du må på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdssko som hjælper dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål til dekorationssten

 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  En lang række e-handler frembyder i øjeblikket diverse billige fragtmuligheder til dekorationssten. En der er meget anvendt er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig super fleksibel, og desuden tillige den mest prisbevidste leveringsudgave.

  Du kunne alternativt foretrække at få pakken bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver som oftest en smule mindre billig, men omvendt særligt praktisk ift. dekorationssten online. Den mest billige slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på dekorationssten kan vise sig at være særdeles vigtig ifald du mangler pakken fluks, så af den grund er det temmelig aktuelt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt på dekorationssten. En lang række e-butikker i Danmark – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på flere varer online, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen indsendes inden et bestemt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren før personalet har fri.

  En række e-butikker frembyder levering uden betaling på dekorationssten online, men ofte kun hvis du aftager for et konkret beløb. Desuden skal man tage den mest letkøbte løsning til levering, som ofte er at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

  Mange byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man køber billig dekorationssten online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. De tildeler bl.a. afhentning af dekorationssten i følgende områder:

  Rudersdal, Ikast, Virum, Randers, Vallensbæk, Frederiksværk, Hillerød, Søborg, Taastrup, Nærum, Middelfart, Charlottenlund, Åbyhøj, Greve, Valby, Gentofte, Haderslev, Birkerød, Kokkedal, Glostrup, Nyborg, Dragør, Aarhus, Grenaa, Frederikshavn, Ringsted, Sønderborg, Hjørring, Kalundborg, Hvidovre, Albertslund, Silkeborg, Aalborg, Struer, Slagelse, Roskilde, Tilst, Vanløse, Helsingør, Fredericia, Herlev, Horsens, Brøndby, Esbjerg, Frederikssund, Svendborg, Lyngby, Lillerød, Lystrup, Rønne, Frederiksberg, Værløse, Skanderborg, Hobro, Hedensted, Højbjerg, Vejle, Odense, Holstebro, Køge, Hørsholm, Ballerup, Stenløse, Hedehusene, Kolding, Allerød, Holbæk, Viborg, Brabrand, Thisted, Solrød Strand, Nørresundby, Vordingborg, København, Tårnby, Gladsaxe, Næstved, Nykøbing Falster, Risskov, Farum, Nakskov, Rødovre, Herning, Brønshøj, Jyllinge, Aabenraa, Varde, Brønderslev, Ishøj, Ølstykke, Haslev, Korsør, Skive, og Odder, .

  Afhentning ift. dekorationssten er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland).

  Ved indkig i data står det klart, at mennesker som regel søger for eksempel dekorationssten priser og dekorationssten online. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter bl.a. billig dekorationssten, dekorationssten tilbud samt køb dekorationssten, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Find den bedste pris på dekorationssten

  Det er i dag super nemt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige dekorationssten online i blandt forskellige internet virksomheder, og til tak har masser af internet outlets fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på dekorationssten betragteligt, og derudover sikre billig levering.

  Derfor kan det stadigvæk vise sig nyttigt at kigge forbi visse internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på dekorationssten online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  Du må blot være så påpasselig, at såfremt en e-butik annoncerer billige dekorationssten online for en pris som kan virke enormt lav, er det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regulativ, hvilket passer på dig imod uægte webbutikker.

  Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække prisen på dekorationssten af flere omgange. Det tilbydes som regel ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Ses der på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis dekorationssten tilbud og dekorationssten priser. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge bl.a. køb dekorationssten, dekorationssten online samt billig dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og god service..” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til lys til haven

  Varianter: hvid glas klar sort guld blå

  Mængder: 500 kg 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 500 liter 10 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 1 ton 15 kg

  Levering: trailer afhentning i poser vognlæs løst leveret i bigbag i sække hent selv i løs vægt

  Læs folks betragtninger

  Trustpilot genererer egentlig belejlige genveje til at efterforske flere andre kunders reflektioner og derved anbefales det, at du tager et kig på internet selskabets bedømmelser før du shopper billige dekorationssten online.

  Facebook forærer dig ydermere fuldkommen sikre muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. Foruden det ser vi en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at frembringe en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed bør udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen køber billige dekorationssten online hos en internet webshop kan man de facto betragte e-shoppens betingelser, det er dog typisk ikke specielt ophidsende, specielt på de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

  Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er en erklæring om at netbutikken lever op til de danske love, og at e-shoppen tit undersøges af jurister som kender de gældende regler.

  Dette er en god chance for en hjælpende hånd, for så vidt du oplever udfordringer med din ordre på dekorationssten. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de grundlæggende retningslinjer der er gældende for købet af dekorationssten online, fx den returpolitik online forretningen kører med.

  Her er det også relevant, at man altid opbevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af dekorationssten, ligegyldig om man shopper fra Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

  Jens gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Helle Madsen gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Kirsten Nielsen gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Marianne G gav 4 stjerner

  Fremragende!

  9 gode råd til din online shopping
  1Indtil flere internet forhandlere præsterer levering uden beregning på dekorationssten, men undertiden er det forudsat at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden må du udvælge den billigste leveringsmåde, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragttypen bliver undertiden ligeledes ret så gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  2Trustpilot giver dig absolut fine chancer for at besigtige adskillige andre konsumenters erfaringer og af den grund stiller vi forslag om, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige dekorationssten online. Facebook tilbyder dig tilsvarende adskillige ærlige genveje til at få en idé om e-butikkens kundefokus.
  3Den mindst kostelige leveringstype vil til enhver tid være selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du opholder dig med kort afstand til webshoppens lager. Den slags levering er naturligvis super aktuel når man står og skal bruge dekorationssten lige om lidt. Alternativt så lover nogle enkelte online varehuse gebyrfri levering, men typisk stiller det krav om at man indkøber for en bestemt pris.
  4Det er ret så smertefrit for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige dekorationssten hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig præsterer masser af webshops fragt uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig lønnende at besigtige forskellige e-shops efter tilbud inden du shopper, sådan at man er sikker på at modtage den bedste pris.
  5Forud for at nogen shopper billige dekorationssten på en butik på nettet behøver de faktisk læse dens vilkår, det er dog mange gange ikke videre spændende. Tillige tilråder vi at køber er sat ind i de elementære reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige dekorationssten online, som fx hvilken byttepolitik e-handlen tilsikrer.
  6Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt online firmaet er e-mærket, siden det burde være en garanti for at webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at shoppen regelmæssigt undersøges af eksperter der har indsigt i de gældende vilkår. Før folk handler billige dekorationssten på en netshop kunne de utvivlsomt få overblik over butikkens regler.
  7Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en ordning, som skærmer dig overfor snydagtige internet virksomheder. Som en anden løsning kunne du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du vil klare regningen i flere bidder.
  8Leveringstiden er ualmindeligt væsentlig hvis du behøver ordren om få sekunder, så derfor er det helt centralt at man besigtiger leveringstidspunktet på dekorationssten. En masse online selskaber stiller garanti om billig 1 hverdags levering på flere varenumre, men det beroer på at ordren lægges forinden et fast tidspunkt.
  9Temmelig mange internet outlets tildeler i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmetoder til dekorationssten. En yndling er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig. Leveringstypen er altså temmelig problemfri, samt oftest tillige den prisbilligste leveringsmodel.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk