Bryggensyd.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 25 kg 1 ton 800 kg 500 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 20 kg

Levering: i poser afhentning hent selv i sække i bigbag i løs vægt trailer vognlæs løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige bundsikringsgrus fra webshop til webshop. En del satser på billige priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse firmaets regler.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af bundsikringsgrus.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggecentre.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot bundsikringsgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i hele landet, og som følge af det har man chancen for at købe online og fragte varerne personligt. Herigennem kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra adskillige producenter, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af bundsikringsgrus online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
En masse online nichebutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe bundsikringsgrus online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Pga. dette får du formentlig mere konstruktiv hjælp fra mennesker der er eksperter i netop bundsikringsgrus.
Danmarks største byggekæder
bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger en hel del vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er kilde til en masse anvendelig oplysning, specielt forudsat at du leder på engelsk.
2Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne kortlægge den billigste pris på dem enkeltvis.
3Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og altså vil det vise sig vigtigt at der er afsat god plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
5Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at have udstyret ved hånden før du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet.
6Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive usandsynligt meningsfuldt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Det anbefales at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggerier. Større byggeprojekter kræver mere end en person. Endvidere er det mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
8Det kan give mening at tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Ifald du vil benytte professionel assistance vil det ofte være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
9Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en struktureret strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder køreplanen.
10Det vil vise sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer klar før du starter håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig liste hvorpå der noteres det der er nødvendige, og så gennemløbe materialerne, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
11Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod hændelige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
12For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Således bør du løbende holde øje med vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned når du netop er startet på dit avancerede byggeprojekt.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål rundt om bundsikringsgrus

 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  Temmelig mange byggeforretninger udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsudgaver til bundsikringsgrus. En der er meget anvendt er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo ret ukompliceret, og endda endvidere den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne tillige påtænke at bestille varerne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Løsningen viser sig for det meste en sjat mindre billig, men til gengæld vældig let gængelig ift. bundsikringsgrus online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du lever i nærheden af online forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på bundsikringsgrus er naturligvis ultra essentiel såfremt vi mangler ordren med det samme, og derfor er det sandelig essentielt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus. Masser af internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  En række e-forretninger i Danmark byder på fragt uden beregning på bundsikringsgrus online, men typisk er det påkrævet at man indkøber for en fastsat pris. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste slags levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop.

  En lang række byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig bundsikringsgrus derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. De giver for eksempel klik-og-hent på bundsikringsgrus i følgende byer:

  Hørsholm, Køge, Sønderborg, Hobro, Frederikshavn, Birkerød, Nærum, Virum, Næstved, Hedehusene, Værløse, Helsingør, Hedensted, Middelfart, Greve, Randers, Højbjerg, Nyborg, Dragør, Horsens, Lillerød, Hvidovre, Kokkedal, Gentofte, Kolding, Frederiksværk, Grenaa, Brønshøj, Aabenraa, Ringsted, Slagelse, Ishøj, Taastrup, Haderslev, Skanderborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Ballerup, Brønderslev, Nakskov, Tårnby, Frederikssund, Varde, Aalborg, Charlottenlund, Farum, Viborg, Roskilde, Holbæk, Kalundborg, Søborg, Vanløse, Gladsaxe, Åbyhøj, Odense, Brøndby, Allerød, København, Odder, Aarhus, Esbjerg, Stenløse, Rødovre, Lyngby, Hillerød, Valby, Risskov, Vejle, Skive, Silkeborg, Albertslund, Vordingborg, Jyllinge, Svendborg, Korsør, Hjørring, Glostrup, Solrød Strand, Lystrup, Ikast, Tilst, Nørresundby, Rudersdal, Ølstykke, Herning, Rønne, Struer, Haslev, Brabrand, Thisted, Vallensbæk, Herlev, Fredericia, og Frederiksberg, .

  Afhentning for bundsikringsgrus er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland).

  Når vi ser på data er det markant, at internetbrugere tit leder efter fx køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. bundsikringsgrus tilbud, billig bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Gode tilbud på bundsikringsgrus

  Det er i dag særdeles overkommeligt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige bundsikringsgrus online i blandt flere webbutikker, og så har flere netbutikker fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på bundsikringsgrus helt i bund, og ydermere tilbyde fragtfri levering.

  Det kan alligevel blive gunstigt at checke enkelte e-forretninger efter tilbud på bundsikringsgrus online inden du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Du må dog være årvågen med, at i tilfælde af at en webshop markedsfører billige bundsikringsgrus online til salg for en tilbudspris der kan ses som mystisk overkommelig, er det ofte være en indikation på en uoprigtig netbutik. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af et lovbud, som dækker dig imod snydagtige e-butikker.

  Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre omkostningerne til bundsikringsgrus over en periode. Dette tilbydes typisk i specialiserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når vi kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. billig bundsikringsgrus, bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 25 kg 25 kg 800 kg 1 m3 500 kg 15 kg 20 kg 1000 kg

  Levering: i poser løst leveret trailer afhentning hent selv vognlæs i bigbag i løs vægt i sække

  Læs tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot bringer dig faktisk ærlige løsninger til at vurdere en stor gruppe forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du undersøger webbutikkens bedømmelser forinden du bestiller billige bundsikringsgrus online.

  Facebook indebærer lignende forholdsvis fantastiske chancer for at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Herinde ser vi en del forhandlere på nettet som tilbyder folk at aflevere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel må anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige bundsikringsgrus online hos en e-handler burde man for at være på den sikre side sætte sig ind i butikkens betingelser, men det er tit ikke videre spændende, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Et alternativ kunne måske være at efterse om online forretningen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en indikation om at online webshoppen forstår de danske regler, tillige med at online virksomheden ofte kigges til af sagkyndige der forstår vilkårene på området.

  Desuden får du chance for at få hjælp, såfremt du oplever vanskeligheder som følge af din shopping med bundsikringsgrus. Udover dette slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de vigtigste vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af bundsikringsgrus online, som fx den returpolitik e-butikken lover.

  I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af bundsikringsgrus, ligegyldig om man køber hos XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus eller 10-4.

  Anna gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Søren M gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Anders gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Ole H gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 tips til når du køber online
  1Forud for at nogen shopper billige bundsikringsgrus i en webshop kan de i reglen tyde deres regler, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Herudover er det prisværdigt at køber er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der influerer på shopping af billige bundsikringsgrus online, fx den bytteret internet webshoppen kører med.
  2Den billigste leveringsform vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du bor nær e-forretningens arbejdslager. Den leveringsversion kan vise sig at være særligt betydningsfuld når du skal bruge bundsikringsgrus med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte internet foretagender levering uden betaling, men typisk kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb.
  3Fragttiden er selvfølgelig ultra essentiel forudsat man står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det aldeles afgørende at man tjekker den forventede leveringstid ved bundsikringsgrus. De fleste webshops tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt.
  4En stor portion internet virksomheder tildeler nu til dags diverse forskellige billige leveringsmåder til bundsikringsgrus. Den mest moderne er efterhånden udleveringssteder, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig særligt simpel, samt endda desuden den prisbilligste leveringsmåde.
  5Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, som bør være et bevis på at internet virksomheden efterlever de gældende danske regler, foruden at webbutikken undertiden kigges til af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige bundsikringsgrus i en internet butik bør de i princippet studere e-butikkens forretningsbetingelser.
  6Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en forordning, som hjælper dig som kunde imod uærlige internet forhandlere. Alternativt kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at dække pengene af flere omgange.
  7Nogle online outlets frembyder fri fragt på bundsikringsgrus, men undertiden gælder det kun hvis man køber for et præcist beløb. Desuden burde du vælge den mindst kostelige leveringsversion, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Løsningen er somme tider samtidig ekstremt nem. Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv.
  8Det er jo efterhånden særligt nemt for internetbrugere at søge information om priser online på billige bundsikringsgrus på forskellige internet forretninger, og for det præsterer adskillige internet shops fri fragt. Det kan stadigvæk vise sig smart at kigge forbi diverse e-handler efter tilbud og rabat forinden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
  9Trustpilot indebærer faktisk gode genveje til at kigge nærmere på adskillige eksisterende konsumenters vurderinger og derfor er det at foretrække, at du kigger nærmere på e-shoppens anmeldelser inden du handler billige bundsikringsgrus online. Facebook frembyder lige så vel forholdsvis fordelagtige chancer for at få indsigt i internet webshoppens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk