Bryggensyd.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 10 kg 25 kg 1 m3 500 kg 800 kg 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 500 liter 1 ton 20 kg

Levering: afhentning vognlæs i løs vægt trailer løst leveret i poser hent selv i sække i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige brolæggersand hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du finde et andet.
For mange er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring brolæggersand.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets regler.
Flere byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og andre har fokus på en specifik type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare brolæggersand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har du chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derfor er det muligt at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af brolæggersand online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du bestiller brolæggersand online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Flertallet af online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Derfor vil du modtage endnu mere anvendelig service fra mennesker der er eksperter i lige præcis brolæggersand.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

brolæggersand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

brolæggersand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det må være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, og herefter dokumentere ens udgift ved dem alle sammen.
2Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet påvirker planeten.
3Du skal nødig mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være essentielt at du har det disponibelt inden du igangsætter arbejdet. Du bør huske at påregne de tilhørende udgifter i budgettet.
4Der kan findes ekstremt mange guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig information, specielt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
5Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Større opgaver kræver flere folk. Endvidere vil det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
6Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer klar forinden du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting der er nødvendige, og så tjekke hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Forud for at du starter arbejdet må det være ekstremt vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Godt forarbejde viser sig som kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder din strategi.
9Der kommer som regel uforudsete vanskeligheder når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved kan det være essentielt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Du bør gennemtænke om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan have professionel assistance til afslutningen af det. Hvis du vil benytte assistance fra en professionel er det fordelagtigt at få priser fra diverse foretagender.
11For udendørs projekter har vejret en stor rolle. Af den grund kan du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
12Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som sko og hjelm som sikring overfor mulige uheld. Det er afgørende at du husker sikkerheden i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål vedrørende brolæggersand

 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En lang række online forretninger udlover nu om dage en hel del forskellige billige leveringstyper til brolæggersand. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Muligheden er nemlig ekstremt overkommelig, samt desuden ligeledes den mest billige løsning til levering.

  Du kan ligeledes udse dig at få produkterne sendt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen er i mange tilfælde en anelse dyrere, men tillige ret så uproblematisk ift. brolæggersand online. Den mest billige type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du bor i kort afstand af webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på brolæggersand er jo usædvanlig relevant når du mangler produktet nu og her, så af den grund er det nemlig relevant at man kontrollerer tidshorisonten for levering på brolæggersand. En lang række online selskaber – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, men det forudsætter at bestillingen køres igennem inden et givent klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted før de pakkeansatte tager hjem.

  En række online shops garanterer fri fragt på brolæggersand online, men typisk er det forudsat at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt skulle man foretrække den mest billige mulighed for fragt, som ofte vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted.

  En række byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig brolæggersand på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på brolæggersand i disse byer:

  Nærum, Vanløse, Sønderborg, Vordingborg, Hedehusene, Charlottenlund, Risskov, Ølstykke, Solrød Strand, Vejle, Lyngby, Valby, Kokkedal, Lillerød, Grenaa, Fredericia, Nykøbing Falster, Rødovre, Rudersdal, Odder, Roskilde, Skive, Farum, Skanderborg, Aarhus, Kolding, Varde, Ballerup, Odense, Rønne, Stenløse, Brabrand, Herning, Åbyhøj, Vallensbæk, Hedensted, Lystrup, Gentofte, Gladsaxe, Horsens, Nakskov, Dragør, Værløse, Brønshøj, Randers, Korsør, Brønderslev, Greve, Thisted, Esbjerg, Haslev, Jyllinge, Ishøj, Struer, Hobro, Tårnby, Frederiksberg, Nørresundby, Hillerød, Slagelse, Tilst, Herlev, Frederikshavn, Taastrup, Brøndby, Haderslev, Albertslund, Hvidovre, Kalundborg, Nyborg, Viborg, Hjørring, Aalborg, Svendborg, Næstved, Frederiksværk, Allerød, Frederikssund, Middelfart, Aabenraa, Højbjerg, København, Birkerød, Søborg, Glostrup, Ikast, Silkeborg, Holbæk, Virum, Helsingør, Ringsted, Holstebro, Køge, og Hørsholm, .

  Klik-og-hent af brolæggersand er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

  Ses der på søgedata er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet brolæggersand tilbud og billig brolæggersand. Man ser desuden tit mennesker søge blandt andet brolæggersand priser, brolæggersand online samt køb brolæggersand, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Priser på brolæggersand

  Det er i dag ultra ligetil for internetbrugere at prissammenligne på billige brolæggersand online fra diverse internet virksomheder, og ergo har de fleste internet shops været nødt til at nedsætte priserne på brolæggersand markant, og ydermere sikre levering uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid være udbytterigt at udforske indtil flere e-butikker efter rabatter og tilbud på brolæggersand online forinden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Man skal imidlertid være opmærksom på, at når en internet forhandler udbyder billige brolæggersand online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som urealistisk tiltalende, så bør det for det meste være et signal om en snydagtig online virksomhed. Køb med kort er heldigvis dækket ind under en retningslinje, hvilket redder kunden imod uærlige webshops.

  Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere prisen på brolæggersand over tid. Det tilbydes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Bygma.

  Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk tit søger efter blandt andet billig brolæggersand og brolæggersand priser. Derudover ser vi ofte folk søge efter fx brolæggersand online, brolæggersand tilbud samt køb brolæggersand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 500 liter 1 m3 10 kg 1 ton 25 kg 500 kg

  Levering: i bigbag trailer i løs vægt afhentning i sække hent selv vognlæs løst leveret i poser

  Tjek andre menneskers evalueringer

  Trustpilot resulterer i stort set gavnlige chancer for at se nærmere på ret mange eksisterende køberes meninger og herved er det at foretrække, at du undersøger internet selskabets omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige brolæggersand online.

  Facebook præsterer tilsvarende en del gavnlige chancer for at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed. Her møder vi en del e-handler som tilbyder folk at registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden nogen bestiller billige brolæggersand online på en netbutik kan de reelt skimme netbutikkens regler, det er dog for det meste et omfattende arbejde, især med de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Et andet alternativ kan være at bemærke om netshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket længe har været et bevis på at online butikken understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden af og til kigges til af eksperter som har megen viden om vilkårene.

  Desuden får du chance for support, når du forvoldes besvær i processen med din bestilling af brolæggersand. Tilmed er det at foretrække at man er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der er gældende for bestillingen af brolæggersand online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen kører med.

  I relation til det er det ydermere relevant, at man stadig gemmer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af brolæggersand, uanset om man har købt fra Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus eller Stark.

  Inge Hansen gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Thomas C gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Hanne gav 5 stjerner

  God webshop

  Bente Thomsen gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Mange online varehuse foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige muligheder for levering til brolæggersand. En der er meget populær er nu om dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ekstremt overkommelig, samt oftest endvidere den mest betalelige fragtmetode.
  2En række online selskaber tilbyder fragt uden betaling på brolæggersand, men i reglen under forudsætning af at man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt burde du tage den mest letkøbte løsning til levering, der i de fleste tilfælde er at få leveret varerne til et afhentningssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt lige så vel super smertefri. Den mindst kostelige fragttype er dog at hente pakken selv.
  3Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det nødvendiggør at du opholder dig nærved internet forretningens tilholdssted. Den leveringsløsning er naturligvis meget udslagsgivende når du har brug for brolæggersand omgående. Alternativt så tilbyder nogle internet varehuse gratis levering, men undertiden kun ifald der shoppes for et bestemt beløb.
  4Trustpilot resulterer i ret så gode genveje til at gennemrode en lang række eksisterende brugeres reflektioner og af den grund går vi ind for, at du eftersøger online firmaets kritik før du shopper billige brolæggersand online. Facebook fremskaffer også faktisk solide genveje til at få indsigt i internet butikkens popularitet.
  5Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, da det generelt er et kendetegn for at internet webshoppen efterfølger dansk lovgivning, og at hjemmesiden lejlighedsvis monitoreres af fagfolk der kender til de gældende love. Inden nogen handler billige brolæggersand på en e-forretning behøver man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser.
  6Leveringstiden er naturligvis super vital i tilfælde af at du mangler dine nye varer om et øjeblik, og herved er det komplet centralt at vi studerer leveringstiden for brolæggersand. En del internet handler præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, der dog nødvendiggør at bestillingen indsendes før et fast klokkeslæt.
  7Forud for at folk shopper billige brolæggersand på en butik på nettet kunne man altid tyde shoppens regler, det er dog tit ikke super spændende. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er klar over de grundlæggende regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige brolæggersand online, f.eks. hvilken byttepolitik internet firmaet garanterer.
  8Det er efterhånden super overkommeligt for købere at tjekke tilbud online på billige brolæggersand fra flere e-forretninger, og herved frembyder en hel del online forretninger fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at besigtige nogle forskellige e-handler efter billige priser forud for at du handler, så man er tryg ved at få den mest betalelige pris.
  9Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af et reglement, der forsvarer kunden imod uærlige e-forretninger. Som alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække prisen af flere omgange.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk