Bryggensyd.dk

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 15 kg 20 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 500 kg 25 kg 1 m3 1 ton

Levering: afhentning hent selv løst leveret i bigbag i poser trailer i sække vognlæs i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i priserne på billige brolæggergrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt super relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
For de fleste er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring brolæggergrus.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot brolæggergrus.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler varer fra flere specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af brolæggergrus online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og derved har du chancen for at handle online og køre materialerne personligt. Hermed har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
Flertallet af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der typisk er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at købe brolæggergrus online på deres side.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage en høj grad af anvendelig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop brolæggergrus.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brolæggergrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning bl.a. hjelm og sko der hjælper dig imod mulige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Det vil vise sig af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer klar forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne forfatte en punktforms huskeliste som indeholder de materialer der skal bruges, og så efterse materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når der er tale om vigtige byggeprocesser. Store byggerier bør udføres af flere mennesker. Desuden må det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
4Du må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har grejet klar før du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tillægge udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
5Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det er fornuftigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man bør nedskrive ens udgift ved hver enkelt.
6Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke dage, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din dagsorden.
7I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Det er altså betinget af at projektet har en positiv effekt på planeten.
8Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til meget gavnlig viden, specielt forudsat at man benytter engelske søgeord.
9Du bør vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du ønsker professionel hjælp er det lukrativt at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
10Der præsenterer sig som regel uforudsete bump på vejen når det gælder større opgaver, og altså vil det vise sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at komme i mål.
11For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund kan du jævnligt tjekke vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit avancerede projekt.
12Længe før du påbegynder arbejdet må det være ufatteligt essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål vedr. brolæggergrus

 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Masser af netbutikker i Danmark tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til brolæggergrus. Et hit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er altså yderst enkel, samt oftest ligeledes den mindst kostelige metode til levering.

  Du kan tillige udse dig at bestille levering hjem til dig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis lidt mere bekostelig, men til gengæld særligt fleksibel for brolæggergrus online. Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på brolæggergrus er ultra væsentlig når vi har brug for din ordre fluks, og herved er det altså på sin plads at vi kontrollerer tidshorisonten for levering for brolæggergrus. En hel del internet outlets – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af varer online, men glem ikke at det er afhængig af at transaktionen gennemføres før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen skippet afsted inden de logistikansatte har fri.

  Visse internet forretninger garanterer portofri fragt på brolæggergrus online, men ofte er det betinget af at der handles for et præcist beløb. Som alternativ skal du vælge den billigste mulighed for levering, der gerne er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

  Masser af byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig brolæggergrus på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder fx afhentning af brolæggergrus i disse byer:

  Birkerød, Højbjerg, Næstved, Brønshøj, Svendborg, Tårnby, Solrød Strand, Holbæk, Kokkedal, Hvidovre, Nørresundby, Lyngby, Albertslund, Esbjerg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Gentofte, Thisted, Aalborg, Hobro, Brøndby, Odder, Køge, Herlev, Slagelse, Tilst, Nærum, Hedehusene, Ikast, Allerød, Aabenraa, Vallensbæk, Aarhus, Herning, Rønne, Charlottenlund, Ringsted, Frederikssund, Varde, Korsør, Struer, Lystrup, Værløse, Rødovre, Ballerup, Taastrup, Ølstykke, Haderslev, Ishøj, Randers, Grenaa, Nakskov, Helsingør, Søborg, Skanderborg, Kolding, Viborg, Rudersdal, Hillerød, Kalundborg, Roskilde, Lillerød, Vanløse, Brønderslev, Haslev, København, Frederiksværk, Frederiksberg, Risskov, Åbyhøj, Hedensted, Nyborg, Hørsholm, Farum, Silkeborg, Stenløse, Odense, Vejle, Fredericia, Vordingborg, Virum, Dragør, Glostrup, Jyllinge, Skive, Valby, Gladsaxe, Horsens, Hjørring, Greve, Sønderborg, Brabrand, Middelfart, og Holstebro, .

  Click-and-collect ift. brolæggergrus er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ses der på tallene er det klart, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet brolæggergrus priser og billig brolæggergrus. Foruden dette ser vi ofte mennesker kigge efter fx brolæggergrus online, brolæggergrus tilbud og køb brolæggergrus, foruden de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Bedste tilbud på brolæggergrus

  Det er efterhånden meget gnidningsløst for os alle at finde de laveste priser på billige brolæggergrus online hos forskellige firmaer på nettet, og herved har adskillige internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på brolæggergrus enormt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

  Det kan ikke desto mindre blive gavnligt at efterprøve indtil flere e-forretninger efter rabatter og tilbud på brolæggergrus online før du køber, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Man skal imidlertid ikke undervurdere, at når en online forretning udbyder billige brolæggergrus online til salg for en pris som anses for besynderligt fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig e-handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af et regulativ, som begunstiger os overfor falske online forretninger.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere omkostningerne til brolæggergrus senere. Det fås som regel hos niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk tit søger efter eksempelvis billig brolæggergrus og brolæggergrus priser. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter fx brolæggergrus online, køb brolæggergrus og brolæggergrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 500 kg 1 m3 15 kg 25 kg

  Levering: afhentning i løs vægt vognlæs i bigbag i sække i poser løst leveret trailer hent selv

  Kig på andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot medfører stort set relevante muligheder for at bese en lang række aktuelle forbrugeres opfattelser og derfor foreslåes det, at du analyserer webbutikkens vurderinger inden du bestiller billige brolæggergrus online.

  Facebook giver dig lige så vel nogle ærlige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Herinde er der faktisk e-butikker hvor du kan tilkendegive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ydermere burde drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige brolæggergrus online i en shop kan de i virkeligheden tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Et andet forslag kunne være at tjekke hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, som bør være en indikator for at internet webshoppen anerkender de danske retningslinjer, foruden at e-handlen en gang i mellem gennemses af specialister som har ekspertise inden for lovgivningen.

  Dette er desuden din anledning til support, hvis du oplever dilemmaer i processen med din ordre på brolæggergrus. Udover dette er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de elementære betingelser der kan have betydning for købet af brolæggergrus online, eksempelvis hvilken returrettighed virksomheden benytter.

  I den forbindelse er det også afgørende, at man altid bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere kan påvise købet af brolæggergrus, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Stark eller Jem og Fix.

  Hans gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Søren gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Birthe Christensen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Thomas S gav 5 stjerner

  God til prisen

  9 tips til online shopping
  1Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et lovbud, hvilket hjælper en overfor svindlende online forhandlere. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil betale pengene over flere uger.
  2Den mest betalelige mulighed for levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette nødvendiggør at du befinder dig tæt på e-forhandlerens bopæl. Den slags levering er virkelig betydningsfuld om man har brug for brolæggergrus om få sekunder. Alternativt så præsterer en række e-shops i Danmark gratis levering, men ofte under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.
  3Inden folk shopper billige brolæggergrus hos en netshop burde man egentlig sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. Ligeså kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de mest vitale vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige brolæggergrus online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet anvender.
  4En hel del internet webshops præsterer levering uden betaling på brolæggergrus, men ofte kræver det at man aftager for et fastslået beløb. Desuden bør man overveje den prisbilligste fragtmetode, der mange gange vil blive at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen bliver godt nok lige så vel usædvanlig gnidningsløs. Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  5Trustpilot indebærer visse fine muligheder for at undersøge diverse øvrige kunders synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du efterforsker online shoppens vurderinger forinden du handler billige brolæggergrus online. Facebook tilbyder på samme måde egentlig gavnlige genveje til at få indblik i internet forretningens popularitet.
  6Det har vist sig at være usædvanlig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige brolæggergrus i blandt diverse shops på nettet, og af den grund garanterer mange online shops levering uden gebyr. Trods dette kan det alligevel vise sig lukrativt at besigtige diverse online virksomheder efter billige priser før du shopper, så du er sikret at få fat i den bedste pris.
  7Vi anbefaler at tjekke om online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et sympol på at internet virksomheden respekterer dansk lovgivning, udover at den løbende overvåges af eksperter der er indført i reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige brolæggergrus i en butik kan man ideelt set betragte shoppens handelsbetingelser.
  8Leveringstiden kan vise sig at være ultra vital forudsat vi skal bruge din pakke lige om lidt, så med det formål er det sandelig på sin plads at man studerer den estimerede leveringstid for brolæggergrus. En stor portion firmaer på nettet stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, som trods alt er afhængig af at handlen laves inden et konkret klokkeslæt.
  9Flere webbutikker i Danmark yder nu til dags en række forskellige billige former for levering til brolæggergrus. Den mest populære er nu om dage pakkeshops, hvor du så selv henter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig særdeles gnidningsløs, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragtmetode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk