Bryggensyd.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 20 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 m3 1 ton 15 kg 25 kg 10 kg

Levering: afhentning vognlæs i poser trailer i bigbag hent selv i løs vægt løst leveret i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare betonsand.
Der er forskel på prisen på billige betonsand fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre har en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Du bør derfor læse firmaets betingelser.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed bør du købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af betonsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra adskillige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af betonsand online.
De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og hermed har man chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan du overveje at spare fragtgebyret, samt sågar have produkterne straks.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo forventes det at du får endnu mere erfaren vejledning fra folk som er specialister i netop betonsand.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
Alverdens niche netbutikker er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller betonsand online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

betonsand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Inden du påbegynder arbejdet kan det vise sig ganske meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de relevante materialer til rådighed inden du indleder arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en simpel note hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og derefter eftergå hver eneste ting, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
3Der viser sig altid uventede vanskeligheder ved større opgaver, og ergo viser det sig afgørende at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
4Man må aldrig fattes udstyr. Tit kan det være fundamentalt at du har det til disposition når du iværksætter byggeprocessen. Husk også at indkalkulere omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kunne dokumentere billige priser på dem én efter én.
6Forberedelse er metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en strømlinet agenda, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret når du sammensætter køreplanen.
7Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du ofte tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du står midt i det komplicerede projekt.
8Husk at tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Såfremt du får eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
9Det bør overvejes at få hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved væsentlige byggerier. Flere projekter bør udføres af flere folk. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Du bør nødig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber professionel hjælp.
11Der er en hel række instruktioner og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er kilde til en masse brugbar info, navnligt når du kigger i hele verden.
12Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er smartest?

Adskillige online outlets tildeler i vore dage diverse billige leveringsmuligheder til betonsand. Det mest populære er nu til dags pakkeshops, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså usædvanlig smertefri, samt oftest også den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan også påtænke at vælge at få sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig som regel en kende mere pebret, men til gengæld ret så ukompliceret ift. betonsand online. Den mest billige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men det beroer på at du er nær netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på betonsand er selvfølgelig super vigtig ifald vi skal bruge dine nye produkter straks, så i det øjemed er det faktisk passende at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for betonsand. Masser af firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på mange af deres produkter online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne fikset før lagerpersonalet har fyraften.

Visse byggeforretninger frembyder portofri fragt på betonsand online, men i reglen er det under forudsætning af at man køber for en fastsat pris. Alternativt bør du gribe den billigste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du køber billig betonsand online men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på betonsand i disse byer:

Frederiksberg, Horsens, Haderslev, Nærum, Esbjerg, Roskilde, Randers, Vanløse, Køge, Rønne, Gladsaxe, Hvidovre, Ishøj, Rødovre, Svendborg, Birkerød, Ikast, Brønderslev, Aalborg, Fredericia, Grenaa, Varde, Vallensbæk, Rudersdal, Vejle, Odder, Holbæk, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hjørring, Thisted, Sønderborg, Hillerød, Odense, København, Jyllinge, Hedensted, Lillerød, Hørsholm, Frederikshavn, Skanderborg, Silkeborg, Nakskov, Kolding, Helsingør, Aarhus, Ølstykke, Solrød Strand, Brøndby, Frederiksværk, Åbyhøj, Herlev, Struer, Brønshøj, Hobro, Valby, Ringsted, Lyngby, Holstebro, Aabenraa, Hedehusene, Haslev, Albertslund, Charlottenlund, Næstved, Tårnby, Højbjerg, Lystrup, Greve, Middelfart, Tilst, Kokkedal, Farum, Herning, Stenløse, Nyborg, Taastrup, Brabrand, Kalundborg, Viborg, Risskov, Virum, Korsør, Ballerup, Slagelse, Skive, Allerød, Værløse, Nørresundby, Frederikssund, Dragør, Søborg, Glostrup, og Gentofte, .

Afhentning ift. betonsand er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Amager, Vestsjælland, Østsjælland).

Når man ser på data fremstår det markant, at mennesker som regel kigger efter for eksempel betonsand priser og køb betonsand. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge efter fx billig betonsand, betonsand tilbud og betonsand online, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Tilbud på betonsand

Det er i dag ret ligetil for købere at kigge efter tilbud på billige betonsand online i blandt flere internet webshops, og så har adskillige forretninger på nettet set sig nødsaget til at nedskære prisen på betonsand helt i bund, og endda sikre gratis levering.

Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at undersøge indtil flere forretninger på nettet efter tilbud på betonsand online inden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Du må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en internet shop markedsfører billige betonsand online for en salgspris som kan ses som urealistisk gunstig, så kunne det ofte være et fingerpeg om en snydagtig e-butik. Kortkøb er ikke desto mindre inkluderet i et reglement, som sikrer kunden imod fup e-forretninger.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at betale omkostningerne til betonsand over flere uger. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis betonsand priser og billig betonsand. Man ser derudover tit online shoppere kigge efter for eksempel betonsand tilbud, betonsand online og køb betonsand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 10 kg 25 kg 500 kg 1 ton 15 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 800 kg 1 m3

Levering: i bigbag i sække afhentning trailer vognlæs hent selv i poser i løs vægt løst leveret

Læs folks anmeldelser

Trustpilot præsterer forholdsvis ønskværdige muligheder for at efterforske forskellige nuværende konsumenters vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer e-shoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige betonsand online.

Facebook bringer dig på samme måde flere gode løsninger til at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed. Desuden er der endda online butikker som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed kan benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige betonsand online på en e-forhandler behøver man principielt tage stilling til netbutikkens betingelser, det er dog typisk et omfattende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og Silvan.

En anden mulighed kan derfor være at se om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det kan være en angivelse af at e-firmaet forsvarer de officielle danske regler, foruden at online shoppen tit kontrolleres af sagkyndige som kender reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, ifald du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af betonsand. Dertil går vi ind for at kunden er obs på de mest vedkommende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af betonsand online, som fx hvilken ombytningsret forretningen anvender.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan påvise bestillingen af betonsand, uagtet om man har handlet fra 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Louise K gav 5 stjerner

Hurtig levering

Thomas O gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Erik S gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Inge L gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen shopper billige betonsand på en internet handler kunne de for at være på den sikre side gennemgå e-shoppens regler, men det er ofte ikke videre spændende. Tilsvarende rekommanderer vi at kunden er klar over de mest basale reglementer der kan influere på shopping af billige betonsand online, som fx hvilken byttepolitik netbutikken lover.
2En del internet outlets giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmodeller til betonsand. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen når du har lyst. Muligheden er jo særligt nem, og oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsmulighed.
3Fragtperioden er selvfølgelig ret aktuel forudsat vi har behov for produktet om få sekunder, og i det øjemed er det helt fornuftigt at man efterser den anslåede leveringstid for betonsand. En masse outlets på nettet yder billig 1 dags levering på masser af varer, som regnes ud fra at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt.
4Den mindst kostelige leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig ret central ifald du har brug for betonsand inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte internet shops billig fragt, men i reglen er det under forudsætning af at der handles for et præcist beløb.
5Generelt tilråder vi at se om online forretningen er e-mærke godkendt, som typisk er et signal om at internet selskabet efterlever de opstillede regler, udover at butikken fra tid til anden tilses af sagkyndige der er indført i vilkårene på området. Forinden nogen handler billige betonsand i en butik på nettet behøver man når alt kommer til alt tage stilling til forhandlerens vilkår.
6Visse internet outlets byder på fri fragt på betonsand, men typisk kun hvis der bestilles for en konkret sum. I øvrigt kunne man vælge den billigste leveringsudgave, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig desværre på den anden side ret simpel. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
7Trustpilot præsterer en del passende genveje til at tolke forskellige forhenværende konsumenters oplevelser og derved tilråder vi, at du eftersøger internet webshoppens omtaler forud for at du handler billige betonsand online. Facebook byder på ligeledes sådan set fine chancer for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
8Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en forordning, der hjælper en overfor fup internet webshops. Som alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at dække pengene over et længere tidsrum.
9Det er særdeles hensigtsmæssigt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige betonsand fra flere online outlets, og altså frembyder mange internet foretagender levering uden betaling. Det kan dog til hver en tid være fordelagtigt at tjekke indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk