Bryggensyd.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gasgrill til ridebane til ligusterhæk til indendørs til surbundsbed til rhododendron til bøgehæk til bede på skråning til ridehus som faldunderlag til hønsegård til bede til dyr på frugttræer som bunddække som brændsel omkring træer som gødning til grill til indkørsel til fyr til planter til fjernvarme til udendørs til haven til dyr under hæk imod dræbersnegle til varmeværker til stokerfyr til hestefold til fyring til stauder mod ukrudt til hækken som brændsel til fugle til legeplads til roser til rygning

Varianter: frisk revet fint mørk groft natur knust lys

Mængder: 2000 liter 70 liter 1000 liter 2500 liter 80 liter 50 liter 60 liter 3000 liter

Levering: i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv trailer i sække afhentning i poser

Brands: Plantetorvet Lidl Douglas Verdo Park Manstrup Jysk Holmebo Junckers Plantorama Champost Prima Bilka GreenBio Billigblomst Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et stort produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot barkflis.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring barkflis.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du finde et andet.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er især en mulighed i de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige barkflis fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på lave priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder køber varer fra alverdens producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af barkflis online.
De velkendte byggecentre findes mange steder i landet, og derfor har folk chancen for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Af den grund kan man undvære leveringsomkostningen, samt tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du opleve ekstra anvendelig sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis barkflis.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få billigere priser.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber barkflis online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

barkflis silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en effektiv strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver planen.
2Det viser sig aktuelt at have de nødvendige materialer klar til brug forud for at du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at notere en punktforms note som samler alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemløbe oversigten, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
3Måske du burde vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør tilkøbe professionel assistance til dele af byggeprocessen. Når du henter eksperthjælp er det fornuftigt at notere uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
4Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
5Før du går i gang med dit byggeprojekt er det yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Man må aldrig nogensinde gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have grejet klar til brug når du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgiftsposter i økonomien.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggerier. Krævende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Endvidere må det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Du bør for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som arbejdssko som hjælper dig mod potentielle skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
9Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund kan du løbende kigge på vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det mod forventning begynder at regne netop som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Typisk vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive en god idé at tage noter til samtlige poster, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem slavisk.
11Der præsenterer sig typisk utidige problemer når det kommer til større opgaver, og på grund af det kan det være afgørende at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
12Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med en masse nyttig information, navnligt hvis man bruger den engelske version.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål om barkflis

 • Hvor længe holder barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Mange e-handler tildeler i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til barkflis. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når det passer dig bedst. Metoden er altså særdeles let, og desuden også den mest betalelige leveringsmåde.

  Du burde derudover foretrække at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er desværre en kende mere bekostelig, men også ekstremt gnidningsløs ved køb af barkflis online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, men dette står og falder med at du opholder dig lige ved internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på barkflis er naturligvis virkelig væsentlig i tilfælde af at du har brug for dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det jo centralt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved barkflis. En del online shops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at ordren køres igennem før et aftalt klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få de nye varer ud af døren inden logistikpersonalet drager hjemad.

  Nogle enkelte internet butikker sikrer fragt uden betaling på barkflis online, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en præcis sum. Som alternativ kunne du udse dig den billigste slags levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  Adskillige webshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig barkflis hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på barkflis i følgende byer:

  Tilst, Hobro, Nørresundby, Frederiksværk, Rønne, Frederiksberg, Aalborg, Haderslev, Ølstykke, Lyngby, Kokkedal, Sønderborg, Odder, Vallensbæk, Skive, Vejle, Brønshøj, Nærum, Struer, Taastrup, Brøndby, Brønderslev, Kolding, Horsens, Farum, Glostrup, Grenaa, Ishøj, Helsingør, Randers, Virum, Hvidovre, Birkerød, Værløse, Esbjerg, Holbæk, Gladsaxe, Nyborg, Skanderborg, Herlev, Valby, Ikast, Lillerød, Korsør, Haslev, Hedensted, Odense, Albertslund, Silkeborg, Vordingborg, København, Nakskov, Frederikshavn, Brabrand, Ringsted, Middelfart, Gentofte, Aabenraa, Allerød, Tårnby, Hørsholm, Hillerød, Greve, Varde, Viborg, Slagelse, Solrød Strand, Rudersdal, Svendborg, Charlottenlund, Jyllinge, Herning, Kalundborg, Vanløse, Stenløse, Dragør, Thisted, Risskov, Lystrup, Roskilde, Nykøbing Falster, Hedehusene, Hjørring, Næstved, Aarhus, Højbjerg, Ballerup, Køge, Åbyhøj, Holstebro, Rødovre, Søborg, Fredericia, og Frederikssund, .

  Afhentning for barkflis er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at folk ofte efterspørger fx barkflis online og køb barkflis. Vi ser derudover typisk netshoppere søge efter fx billig barkflis, barkflis priser og barkflis tilbud, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Bedste tilbud på barkflis

  Det er jo meget gnidningsløst for købere at finde frem til tilbud på billige barkflis online i blandt forskellige internet handler, og derfor har en hel del internet virksomheder fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på barkflis eftertrykkeligt, og endda yde fragt uden gebyr.

  Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at sammenligne flere internet selskaber efter tilbud og rabatter på barkflis online forud for at du bestiller, sådan at man er skråsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

  Du skal dog huske på, at når en netbutik tilbyder billige barkflis online til en salgspris der kan virke himmelråbende attraktiv, så bør det tit være et symbol på en svindel internet handler. Kortbetalinger er imidlertid en del af en vedtægt, hvilket passer på køber overfor bedrageriske internet outlets.

  Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage omkostningerne til barkflis af flere omgange. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når vi kigger i data er det tydeligt, at mennesker tit kigger efter fx barkflis online og barkflis tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker lede efter eksempelvis barkflis priser, køb barkflis og billig barkflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til roser til bøgehæk til haven til ligusterhæk omkring træer til bede til udendørs til hestefold til dyr til surbundsbed under hæk til legeplads imod dræbersnegle på skråning til ridehus til rhododendron til fugle som brændsel til stokerfyr til varmeværker som bunddække som gødning til indendørs til bede til ridebane til indkørsel til fjernvarme mod ukrudt til planter til fyring til hønsegård til dyr til grill på frugttræer som faldunderlag til stauder til rygning til hækken til gasgrill til fyr som brændsel

  Varianter: revet fint mørk groft natur knust frisk lys

  Mængder: 70 liter 80 liter 60 liter 2000 liter 2500 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter

  Levering: i sække hent selv vognlæs trailer i bigbag i poser i løs vægt afhentning

  Brands: Junckers Prima Champost Billigblomst Plantorama Park Holmebo Lidl Plantetorvet Douglas Manstrup Jysk Verdo Pindstrup Bilka GreenBio

  Analyser eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot medfører en lang række ærlige genveje til at inspicere adskillige nuværende køberes betragtninger og af den grund foreslår vi, at du betragter online firmaets bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige barkflis online.

  Facebook fremskaffer ligeledes visse habile muligheder for at få indblik i online butikkens kundefokus. Herinde møder vi en del webbutikker som giver kunderne mulighed for at nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde må tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige barkflis online hos en webshop kan man sådan set gennemse dens regler, det er dog gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  Et nemt alternativ kunne være at finde ud af om internet virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det kan være et billede på at online shoppen følger de danske love, udover at online shoppen nu og da besigtiges af jurister der har megen viden om vilkårene.

  Det giver dig chance for hjælpende service, hvis du skulle få besvær i forbindelse med dit indkøb af barkflis. Ligeledes foreslåes det at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der influerer på købet af barkflis online, fx den bytteret internet forretningen kører med.

  Her er det tillige vigtigt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, så man senere kan bevidne sit køb af barkflis, ligegyldig om man shopper fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg eller Stark.

  Morten gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Erik R gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Poul Petersen gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Charlotte gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 gode råd til online shopping
  1Leveringstiden er særligt vital om du har behov for produktet lige om lidt, og af den grund er det bestemt aktuelt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på barkflis. Masser af netshops i Danmark lover billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, hvilket beroer på at orden realiseres forud for et fastslået tidspunkt.
  2Vi slår generelt et slag for at efterse om internet shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at online webshoppen opfylder de opstillede regler, foruden at e-forhandleren hyppigt besigtiges af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige barkflis hos en internet forhandler kan de altid læse virksomhedens forretningsbetingelser.
  3En række online forhandlere tilbyder fragt uden betaling på barkflis, men undertiden kun når man bestiller for en fastsat pris. Som alternativ skal du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen bliver sædvanligvis ydermere særligt smart. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
  4Det har vist sig at være ultra ligetil for folk at finde information om priser online på billige barkflis fra diverse internet outlets, og til tak garanterer flertallet af internet selskaber i Danmark fri fragt. Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at sammenholde diverse internet foretagender efter tilbud inden du køber, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
  5Den billigste fragtløsning er dog at hente ordren selv, men den løsning kræver at du har bopæl i kort afstand af e-shoppens hjemsted. Den leveringsversion er jo særligt væsentlig om du står og skal bruge barkflis øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer indtil flere online forretninger fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du shopper for en præcis sum.
  6Adskillige online butikker tilbyder efterhånden diverse billige leveringsmuligheder til barkflis. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig rigtig smart, og mange gange endda den prisbilligste leveringstype.
  7Trustpilot frembyder fuldt ud uafhængige chancer for at gennemgå adskillige eksisterende konsumenters anmeldelser og derved foreslåes det, at du gransker online shoppens ratings forinden du køber billige barkflis online. Facebook fremskaffer endvidere temmelig solide genveje til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.
  8Forud for at folk køber billige barkflis på en online butik behøver de principielt betragte deres forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig spændende. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de væsentligste reglementer der influerer på shopping af billige barkflis online, som fx hvilken returpolitik internet firmaet kører med.
  9Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en orden, hvilket dækker dig som kunde overfor snydagtige internet varehuse. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at godtgøre betalingen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk