Bryggensyd.dk

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til udvendig puds til fugning

Varianter: 5.1 % 6.6 %

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 1 m3 500 liter 10 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 25 kg 1 ton 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: afhentning i poser vognlæs i bigbag i løs vægt i sække trailer hent selv løst leveret

Brands: Weber Raw Igelsø Scan Skalflex Lip

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af bakkemørtel.
Nogle byggecentre har et stort sortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot bakkemørtel.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige bakkemørtel fra netbutik til netbutik. En del har gode tilbud, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra diverse leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af bakkemørtel online.
De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og derigennem har du chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og tilmed have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber bakkemørtel online på deres webshop.
Størsteparten af online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo vil du opleve ekstremt gavnlig rådgivning fra nogle der er specialister i lige præcis bakkemørtel.
Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

bakkemørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af omfattende byggeopgaver. Flere byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Husk at tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du henter assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive rationelt at nedskrive hver eneste udgift, og så kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
4Der findes utrolig mange vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer ekstremt meget almennyttig oplysning, særligt såfremt du kigger på engelsk.
5Du bør på ingen måde undvære grej. Ofte kan det vise sig afgørende at have udstyret parat idet du påbegynder byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage de her udgiftsposter i byggeriets budget.
6Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at udarbejde en klar plan, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du nedskriver strategien.
7Der præsenterer sig jævnligt uforudsete vanskeligheder i tilfælde med krævende opgaver, og ergo vil det vise sig afgørende at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
8For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrudsigten i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det pludselig starter med at regne bedst som du vil i gang med det store projekt.
9Du bør for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej beklædning såsom arbejdssko som skåner dig mod eventuelle uheld. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det være ekstremt betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
11Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet influerer positivt på klimaet.
12Det vil vise sig at have noget at sige at have samtlige bygningsmaterialer klar i god tid før du begynder arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og efterfølgende gennemgå oversigten, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
Danskernes favorit byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er temmelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål hvad angår bakkemørtel

 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvilken bakkemørtel?
 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  Størstedelen af shops på nettet tilbyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtformer til bakkemørtel. En af de mest benyttede er nu til dags udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså særligt let, og oftest tilmed den mest letkøbte fragttype.

  Du bør lige så vel vælge at bestille pakken til levering til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er uheldigvis lidt mere pebret, men ydermere super ukompliceret ift. bakkemørtel online. Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du er nærved netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstiden på bakkemørtel er særdeles central hvis vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det ganske på sin plads at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på bakkemørtel. Adskillige internet outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre online, som alligevel afhænger af at bestillingen indsendes forud for et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen klar forinden pakkepersonalet drager hjemad.

  Indtil flere butikker på nettet tilbyder gebyrfri levering på bakkemørtel online, men undertiden påkræves det at du indkøber for et fastsat beløb. Ellers kan man overveje den mest betalelige leveringsudgave, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  De store webbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig bakkemørtel på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Stark. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af bakkemørtel i følgende byer:

  Aalborg, Fredericia, Svendborg, Dragør, Odder, Kolding, Frederikssund, Nørresundby, Rødovre, Næstved, Varde, Hvidovre, Nakskov, Viborg, Hjørring, Rudersdal, Ringsted, Silkeborg, Højbjerg, Hobro, Vanløse, Ishøj, Brøndby, Struer, Haslev, Vallensbæk, Lyngby, Farum, Glostrup, Rønne, Sønderborg, Slagelse, Esbjerg, Vejle, Ølstykke, Brabrand, Ikast, Allerød, Nykøbing Falster, Korsør, Skanderborg, Greve, Taastrup, Kokkedal, Aabenraa, Hørsholm, Tilst, Thisted, Herlev, Frederiksberg, Hedehusene, Birkerød, Roskilde, Lystrup, Horsens, Randers, Hedensted, Grenaa, Åbyhøj, Køge, Gladsaxe, Søborg, Holbæk, Holstebro, Jyllinge, Værløse, Charlottenlund, Valby, Lillerød, Nyborg, Albertslund, Virum, København, Haderslev, Risskov, Vordingborg, Brønderslev, Solrød Strand, Ballerup, Herning, Frederiksværk, Gentofte, Kalundborg, Helsingør, Skive, Stenløse, Middelfart, Hillerød, Tårnby, Brønshøj, Aarhus, Nærum, Frederikshavn, og Odense, .

  Klik-og-hent for bakkemørtel er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Ved kig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb bakkemørtel og bakkemørtel online. Man ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis bakkemørtel tilbud, billig bakkemørtel og bakkemørtel priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Tilbud på bakkemørtel

  Det er jo efterhånden ualmindeligt fleksibelt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige bakkemørtel online hos forskellige e-firmaer, og til tak har en lang række online forhandlere fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på bakkemørtel helt i bund, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

  Dog kan det immervæk vise sig gavnligt at sammenligne et par forskellige internet handler efter billige priser på bakkemørtel online inden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Man skal ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en e-handler sælger billige bakkemørtel online til en pris der anses for besynderligt fordelagtig, så er det for det meste være et signal om en falsk netbutik. Handler med kort er dog indbefattet af en forordning, hvilket skærmer dig som kunde imod uærlige online firmaer.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere betalingen af bakkemørtel senere. Dette foreslåes ofte i niche netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. billig bakkemørtel og køb bakkemørtel. Derudover oplever vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis bakkemørtel priser, bakkemørtel online og bakkemørtel tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

  Varianter: 6.6 % 5.1 %

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 25 kg 1000 kg 500 kg 1 ton 15 kg 10 kg 1 kubikmeter 800 kg 20 kg 15 kg 500 liter 1 m3 25 kg

  Levering: vognlæs i løs vægt afhentning trailer løst leveret i bigbag i sække hent selv i poser

  Brands: Skalflex Igelsø Weber Lip Raw Scan

  Gennemsøg folks anbefalinger

  Trustpilot leverer evigt fortræffelige genveje til at gennemstøve ret mange aktuelle forbrugeres meninger og herved kan det være til hjælp, at du eftersøger internet selskabets bedømmelser inden du shopper billige bakkemørtel online.

  Facebook fører til på samme måde flere fine chancer for at få kendskab til internet webshoppens popularitet. Her ses en række online outlets som giver folk mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, som også bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk shopper billige bakkemørtel online på en shop burde man i virkeligheden skimme webshoppens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke super interessant, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  En nem løsning kunne måske være at kontrollere om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en tilkendegivelse af at netshoppen lever op til de danske retningslinjer, samt at e-butikken regelmæssigt besøges af jurister som er inde i reglerne.

  Dette er en god chance for støtte, ifald du oplever dilemmaer ved din shopping med bakkemørtel. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de elementære forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af bakkemørtel online, til eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren anvender.

  I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man permanent bibeholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af bakkemørtel, uagtet om man køber fra XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Stark.

  Susanne Johansen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Louise Mortensen gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Niels Kristensen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Kirsten F gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  9 gode råd til når du køber online
  1Forud for at folk handler billige bakkemørtel i en netbutik behøver de reelt tage stilling til e-shoppens betingelser, dog er det normalt ikke super spændende. Derudover tilrådes det at du er vidende om de elementære betingelser der har indflydelse på shopping af billige bakkemørtel online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-butikken bruger.
  2Leveringstidspunktet kan være usædvanlig aktuel når man har brug for ordren straks, så derfor er det øjensynligt vigtigt at man studerer den anslåede leveringstid for bakkemørtel. Flere shops på nettet giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt.
  3Enkelte internet foretagender yder fragt uden omkostninger på bakkemørtel, men ofte kræves det at du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du foretrække den mindst kostelige leveringsform, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragttypen viser sig oftest på den anden side super ukompliceret. Den mest billige metode til levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
  4Det er jo ret så praktisk for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige bakkemørtel hos flere e-butikker, og altså tilbyder masser af netbutikker fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt blive indbringende at prøve et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at få fat i den skarpeste pris.
  5Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket kræver at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er jo vældig aktuel forudsat man står og skal bruge bakkemørtel nu og her. Alternativt så garanterer en hel del online webshops gratis levering, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man handler for en konkret pris.
  6Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en lov, der begunstiger køber imod fup online forhandlere. Som alternativ burde du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre betalingen over en periode.
  7Vi tilråder at bemærke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, som burde være et signal om at e-shoppen understøtter de officielle regler, udover at webbutikken rutinemæssigt ses til af jurister som er indført i lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige bakkemørtel i en netshop burde de altid bese butikkens forretningsbetingelser.
  8Trustpilot yder relativt tiltalende genveje til at kigge nærmere på mange aktuelle brugeres iagttagelser og af den grund kan det være til hjælp, at du undersøger internet forretningens ratings før du bestiller billige bakkemørtel online. Facebook tilbyder lignende ganske gode chancer for at få indsigt i webshoppens troværdighed.
  9En stor portion internet butikker foreslår nu diverse billige muligheder for levering til bakkemørtel. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså vældig problemfri, og desuden tillige den prisbilligste mulighed for fragt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk