Bryggensyd.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 1 ton 1 m3 800 kg 25 kg 25 kg 20 kg 500 kg 15 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt trailer i sække vognlæs afhentning i poser hent selv i bigbag løst leveret

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare bakkegrus.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige bakkegrus alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du helst vil have.
For nogle er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af bakkegrus.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er navnligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af bakkegrus online.
De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og hermed har du mulighed for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler bakkegrus online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved bør du modtage super brugbar rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis bakkegrus.
De 10 største byggemarkeder
bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt er det ganske afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst hvis det er større arbejdsopgaver. Store ting bør udføres af flere mennesker. Samtidig vil det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
3Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Såfremt du får professionel assistance kan det være fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld foretagender.
4Man må for alt i verden ikke gå ned på grej. Tit kan det være afgørende at du har det ved hånden før du begynder på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de her omkostninger i byggeriets regnskab.
5Man kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være sundt at kortlægge alle omkostninger, og herefter nedskrive omkostningen ved dem én og én.
7Der findes utallige artikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver ret så meget anvendelig info, specielt når man kigger på engelsk.
8Der kommer utvivlsomt utidige udfordringer i forbindelse med større byggeprojekter, og derfor er det værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
9Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således kan du ofte undersøge prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige byggeprojekt.
10Du må aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de relevante byggematerialer parat i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres det der er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, således at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
12Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder din handlingsplan.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår bakkegrus

 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  Størstedelen af online forhandlere foreslår nu en række forskellige billige former for fragt til bakkegrus. Førstevalget hos mange er nu til dags levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo temmelig smertefri, og oftest desuden den mest billige leveringsmulighed.

  Du burde tillige tænke over at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen er typisk en tand mere omkostningsfuld, men derudover ekstremt ukompliceret for bakkegrus online. Den billigste fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på bakkegrus er temmelig central når vi har behov for dine nye varer om få sekunder, så derfor er det nemlig meningsfuldt at du tjekker leveringstiden ved bakkegrus. Temmelig mange shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig 1 hverdags levering på adskillige varer online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen anbringes før et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren på posthuset inden logistikmedarbejderne får fri.

  Nogle få online shops lover fragt uden beregning på bakkegrus online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ kan du overveje den billigste form for fragt, som typisk vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

  Masser af byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du handler billig bakkegrus hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på bakkegrus i følgende byer:

  Rudersdal, Lillerød, Risskov, Ishøj, Haslev, Hørsholm, Gladsaxe, Slagelse, Frederiksberg, Køge, Hvidovre, Birkerød, Randers, Hedehusene, Gentofte, Taastrup, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Rødovre, Tårnby, Brabrand, Brønshøj, Lystrup, Nykøbing Falster, Roskilde, Grenaa, Lyngby, Greve, Odense, Tilst, Albertslund, Svendborg, Skanderborg, Glostrup, Næstved, Brønderslev, Højbjerg, Struer, Herlev, Vanløse, Valby, Holbæk, Frederiksværk, Jyllinge, Ølstykke, Middelfart, Hjørring, Skive, Søborg, Aarhus, Nærum, Nyborg, Farum, Stenløse, Korsør, Allerød, Hillerød, Helsingør, Virum, Nørresundby, Hobro, Ikast, Odder, Vordingborg, Frederikssund, Hedensted, Vallensbæk, Kalundborg, Esbjerg, Ringsted, Ballerup, Solrød Strand, Rønne, Viborg, Herning, Brøndby, Nakskov, Vejle, Horsens, Silkeborg, Frederikshavn, Kolding, Kokkedal, Dragør, Fredericia, Thisted, Værløse, København, Haderslev, Varde, Åbyhøj, Holstebro, og Charlottenlund, .

  Click-and-collect af bakkegrus er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager).

  Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger eksempelvis bakkegrus online og bakkegrus tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis køb bakkegrus, bakkegrus priser og billig bakkegrus, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Bedste tilbud på bakkegrus

  Det har vist sig at være særdeles let for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige bakkegrus online hos diverse netbutikker, og til gengæld har en lang række netbutikker fundet det nødvendigt at reducere prisen på bakkegrus en hel del, og ovenikøbet garantere billig fragt.

  Til gengæld kan det immervæk blive lukrativt at sammenholde diverse internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på bakkegrus online før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

  Man skal dog være omhyggelig med, at ifald en e-forhandler frembyder billige bakkegrus online til en udsalgspris der anses for helt ekstremt billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig butik. Betalinger med kort er trods alt omfattet af et regelsæt, der værner dig imod uoprigtige webbutikker.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare regningen på bakkegrus af flere omgange. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

  Ses der på tendenserne bliver det klart, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis bakkegrus online og køb bakkegrus. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter bl.a. billig bakkegrus, bakkegrus priser og bakkegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg

  Levering: løst leveret i poser hent selv afhentning i bigbag i sække trailer vognlæs i løs vægt

  Brands: Skalflex Weber

  Læs folks anmeldelser

  Trustpilot yder faktisk strålende muligheder for at sondere en lang række forhenværende kunders omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du undersøger internet virksomhedens kritik forinden du shopper billige bakkegrus online.

  Facebook byder på lige så vel stort set passelige metoder til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Herinde er der mange online forretninger hvor kunder kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, hvilket også burde anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen shopper billige bakkegrus online hos en netbutik kunne de i og for sig bese forhandlerens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig sjovt, specielt med de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemmere alternativ kunne være at granske hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en garanti for at online virksomheden overholder de opstillede regler, tillige med at e-handlen ofte besigtiges af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området.

  Det er en rigtig god chance for opbakning, når du oplever problemer med din bestilling af bakkegrus. Yderligere støtter vi at du er vidende om de mest vedkommende forhold der indvirker på købet af bakkegrus online, for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren anvender.

  På grund af dette er det desuden afgørende, at man altid bevarer sin ordremail, så man i fremtiden kan eftervise købet af bakkegrus, uanset om man har købt hos 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

  Lone N gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Lone gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Rasmus gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 tips til internetshopping
  1Den mest prisbevidste slags levering er dog at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du lever i nærheden af online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig ifald man har behov for bakkegrus fluks. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet butikker portofri fragt, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du shopper for en fastsat sum.
  2Generelt går vi ind for at finde ud af om online shoppen er tilsluttet e-mærket, som bør være et bevis på at online butikken anerkender de gældende danske regler, foruden at e-firmaet hyppigt kigges til af specialister som kender de gældende bestemmelser. Før folk handler billige bakkegrus på en forhandler på nettet burde de principielt tyde webshoppens forretningsbetingelser.
  3Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel om man behøver varen fluks, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på bakkegrus. Flere netshops i Danmark giver billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre, men husk at det antager at ordren indsendes forud for et fastsat klokkeslæt.
  4En stor portion e-firmaer giver i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til bakkegrus. En af de populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter lige når det passer dig. Den er nemlig rigtig ligetil, samt desuden tillige den billigste fragtmetode.
  5Inden folk køber billige bakkegrus hos en online shop burde de helt sikkert tyde webbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig spændende. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at du er obs på de grundlæggende vedtægter der kan have betydning for købet af billige bakkegrus online, fx den returpolitik e-shoppen har.
  6Nogle få online varehuse byder på portofri levering på bakkegrus, men ofte er det påkrævet at du køber for en bestemt pris. Som alternativ skal du snuppe den mest billige løsning til levering, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden er desværre omvendt ret let. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, som dækker dig som køber imod snydagtige internet virksomheder. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at klare pengene over en længere periode.
  8Trustpilot byder på ganske fordelagtige genveje til at dechifrere adskillige tidligere konsumenters vurderinger og derfor anbefaler vi, at du eksaminerer webshoppens kritik forinden du handler billige bakkegrus online. Facebook forærer dig tillige fuldstændig fortræffelige muligheder for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed.
  9Det er temmelig ligetil for os alle at finde de laveste priser online på billige bakkegrus i blandt flere online webshops, og til gengæld yder de fleste online virksomheder levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk vise sig profitabelt at granske diverse shops på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk