Bryggensyd.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 800 kg 25 kg 15 kg 1 m3 20 kg 500 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 10 kg 1000 kg 15 kg

Levering: i poser i bigbag i løs vægt i sække trailer løst leveret vognlæs afhentning hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er særligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende forretningens regler.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare afretningssand.
Der er variationer i salgspriserne på billige afretningssand fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på de bedste priser, og nogle har kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af afretningssand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange producenter, så du kan bestille fra et bredt udvalg af afretningssand online.
De gængse byggecentre findes nær dig, og derigennem har folk adgang til at handle online og transportere materialerne personligt. Som følge af det har du valget om at undgå fragten, samt samtidig få varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved får du formentlig super begavet hjælp fra nogle med specialistviden i netop afretningssand.
Mange webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle afretningssand online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

afretningssand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko der beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Der viser sig altid utidige udfordringer ved omfattende projekter, og altså vil det vise sig afgørende at man afsætter nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
3Du må for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at have værktøjet parat forinden du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medtage omkostningerne hertil i økonomien.
4Typisk vil det være afgørende at udfærdige et budget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst undersøge online tilbud på dem hver især.
5Det vil vise sig fundamentalt at du har de påkrævede byggematerialer disponible i god tid før du iværksætter arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel huskeliste med alt hvad du har brug for, og derefter granske materialerne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
6Forud for at du optager arbejdet er det ufatteligt essentielt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
8Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du løbende holde øje med vejrudsigten i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned netop som du vil i gang med det svære projekt.
9Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig info, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
10Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige projekter. Nogle byggerier kræver mere end en person. Endvidere bør det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du bør udarbejde en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din strategi.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at få en pris fra flere entreprenører.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om afretningssand

 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvad er afretningssand?
 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Adskillige e-forretninger foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige fragttyper til afretningssand. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter bestillingen præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig bekvem, og desuden også den mest billige fragtløsning.

  Du bør ydermere vælge at vælge at få udbragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Metoden er i regelen en sjat dyrere, men samtidig temmelig praktisk for afretningssand online. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du bor i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på afretningssand er ultra bestemmende hvis du mangler varerne inden for få dage, så i det øjemed er det komplet vigtigt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for afretningssand. Flere byggecentre – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, men som ikke desto mindre antager at ordren laves tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produktet skippet afsted før de lageransatte tager hjem.

  En hel del firmaer på nettet tilbyder portofri fragt på afretningssand online, men i mange tilfælde forudsætter det at man bestiller for en fastsat pris. Alternativt skulle du tage den mest prisbevidste leveringsmetode, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  En række kæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig afretningssand online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på afretningssand i følgende byer:

  Solrød Strand, Hedensted, Åbyhøj, Kokkedal, Frederikshavn, Holstebro, Aabenraa, Esbjerg, Korsør, Glostrup, Taastrup, Herlev, Nakskov, Frederikssund, Højbjerg, Kolding, Virum, Lystrup, Dragør, Sønderborg, Tårnby, Søborg, Hørsholm, Gentofte, Svendborg, Hobro, Værløse, Nykøbing Falster, Hvidovre, Brønshøj, Aalborg, Vordingborg, Randers, Haderslev, Odense, Frederiksværk, Vallensbæk, Skive, Lyngby, Thisted, Næstved, Stenløse, Hjørring, Ishøj, København, Charlottenlund, Roskilde, Holbæk, Fredericia, Silkeborg, Rudersdal, Helsingør, Rønne, Nyborg, Køge, Aarhus, Nørresundby, Ikast, Skanderborg, Birkerød, Kalundborg, Farum, Odder, Allerød, Horsens, Frederiksberg, Albertslund, Greve, Middelfart, Grenaa, Jyllinge, Rødovre, Brøndby, Tilst, Hillerød, Gladsaxe, Vanløse, Brabrand, Lillerød, Struer, Herning, Hedehusene, Ølstykke, Varde, Haslev, Risskov, Ballerup, Brønderslev, Viborg, Nærum, Valby, Slagelse, Ringsted, og Vejle, .

  Click-and-collect ift. afretningssand er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm).

  Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. billig afretningssand og køb afretningssand. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere kigge efter bl.a. afretningssand priser, afretningssand online og afretningssand tilbud, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Gode priser på afretningssand

  Det er ekstremt enkelt for os alle at sammenligne tilbud på billige afretningssand online i blandt flere webbutikker, og altså har adskillige internet forhandlere set sig nødsaget til at nedsætte prisen på afretningssand markant, og ydermere byde på fragt uden betaling.

  Dog kan det stadigvæk være smart at tjekke visse webshops efter tilbud og rabatter på afretningssand online inden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

  Man bør blot ikke overse, at hvis en internet forhandler udbyder billige afretningssand online til salg for en pris som virker overordentlig gunstig, så bør det mange gange være et symbol på en falsk online shop. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, som assisterer dig imod svindlende internet virksomheder.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at betale prisen på afretningssand over en længere periode. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at folk tit leder efter bl.a. billig afretningssand og køb afretningssand. Man ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel afretningssand tilbud, afretningssand online og afretningssand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 25 kg 25 kg 1 ton 20 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 kg 10 kg 500 liter 15 kg 800 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: vognlæs i sække i bigbag hent selv løst leveret afhentning trailer i løs vægt i poser

  Analyser tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot frembyder super ønskværdige chancer for at verificere en stor portion aktuelle konsumenters omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du eksaminerer internet forhandlerens ratings før du køber billige afretningssand online.

  Facebook tilbyder dig tilsvarende absolut belejlige muligheder for at få indblik i e-shoppens popularitet. Herinde møder vi en del outlets på nettet hvor kunder kan give en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde må anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen handler billige afretningssand online i en internet shop burde de i princippet studere webshoppens forretningsaftale, dog er det gerne en tidskrævende opgave, specielt hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  En nemmere løsning kan derfor være at se nærmere på om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det er et tegn på at internet forhandleren forstår dansk lovgivning, samt at internet forretningen regelmæssigt besøges af sagkyndige som har indsigt i de gældende regler.

  Desuden giver det dig anledning til at blive hjulpet, såfremt du oplever problemer i forbindelse med din shopping med afretningssand. Foruden dette tilråder vi at du er vaks omkring de væsentligste regler der indvirker på købet af afretningssand online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online webshoppen lover.

  I relation til det er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af afretningssand, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Hanne V gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Martin Kristensen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Kim B gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 gode råd til online indkøb
  1Den mest betalelige leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du har bopæl lige ved internet firmaets arbejdslager. Den metode til levering er naturligvis vældig central ifald vi behøver afretningssand nu og her. Alternativt så yder en hel del forretninger på nettet portofri fragt, men tit kun hvis du shopper for en bestemt sum.
  2Forinden folk handler billige afretningssand på en online forretning behøver de for at være på den sikre side have øje for butikkens forretningsbetingelser, men det er naturligvis en omfattende opgave. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der har indvirkning på købet af billige afretningssand online, som eksempelvis den byttepolitik internet forretningen kører med.
  3Fragtperioden kan vise sig at være ret så afgørende forudsat man har behov for varen omgående, så herved er det øjensynligt fornuftigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på afretningssand. Adskillige outlets på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en række varer, som trods alt nødvendiggør at ordren køres igennem før et givent klokkeslæt.
  4Det er jo efterhånden ekstremt bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige afretningssand hos forskellige forretninger på nettet, og ergo frembyder mange internet virksomheder portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive fordelagtigt at undersøge nogle forskellige webbutikker efter billige priser før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at indhente den billigste pris.
  5Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som beskytter folk imod uægte online forretninger. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil betale pengene af flere omgange.
  6Trustpilot resulterer i forholdsvis ønskværdige genveje til at beskue adskillige eksisterende køberes opfattelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du bliver klogere på online firmaets bedømmelser forinden du køber billige afretningssand online. Facebook byder på ligeledes temmelig tiltalende metoder til at få indtryk af e-firmaets kundetilfredshed.
  7Mange internet firmaer foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmåder til afretningssand. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt endda tillige den prisbilligste leveringstype.
  8Nogle få e-shops i Danmark byder på gratis levering på afretningssand, men ofte er det forudsat at man bestiller for et konkret beløb. Alternativt må du vælge den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Muligheden er godt nok derudover virkelig let gængelig. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
  9Vi anbefaler generelt at kigge om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en angivelse af at internet forhandleren forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken hyppigt føres tilsyn med af specialister der har megen viden om bestemmelserne på området. Inden nogen køber billige afretningssand hos en forhandler på nettet kan man sådan set læse webbutikkens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk