Bryggensyd.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1 m3 500 kg 25 kg 1000 kg 20 kg

Levering: i løs vægt i poser trailer i bigbag i sække vognlæs hent selv løst leveret afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af afretningsgrus.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du finde et andet.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot afretningsgrus.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige afretningsgrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have lave priser, imens øvrige giver service. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder har butikker mange steder i landet, og derigennem har man mulighed for at bestille online og hente varerne personligt. Af den grund har man chancen for at undvære leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, og så kan du handle fra et bredt sortiment af afretningsgrus online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det kan du forvente super brugbar hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis afretningsgrus.
Mange nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller afretningsgrus online på deres webshop.
Størstedelen af niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder
afretningsgrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må hente assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente tilbud fra diverse foretagender.
2Det viser sig af stor betydning at have de fornødne bygningsmaterialer parat forinden du kaster dig over din byggeproces. Du har god gavn af at notere en simpel indkøbsliste som indeholder det der skal bruges, og så efterse punkterne, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
3For udendørs opgaver har vind og vejr meget at sige. Således må du hyppigt se prognosen for vejret lige før byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag starter med at regne når du netop er midt i dit krævende byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være rationelt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter kortlægge ens udgift ved dem en ad gangen.
5Man skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være afgørende at du har grejet klar forinden du begynder på byggeprojektet. Det er desuden en fordel at indkalkulere de her omkostninger i din økonomi.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprojektet, især ift. større arbejdsopgaver. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
7Man kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
8Længe før du iværksætter byggeriet må det være ganske vigtigt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der præsenterer sig typisk ubelejlige problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
10Godt forarbejde viser sig som metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver planen.
11Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod hændelige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
12Der er en hel række vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig rigelig gavnlig viden, især såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er bedst?

Flere online selskaber tildeler efterhånden flere billige metoder til levering til afretningsgrus. En yndling er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særligt praktisk, samt tit også den mest billige leveringsmanér.

Du bør tillige prøve at få det leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver tit en lille smule dyrere, men til gengæld vældig smertefri for afretningsgrus online. Den billigste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du er i kort afstand af internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på afretningsgrus er jo meget vital hvis du mangler din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det ganske relevant at vi gransker tidshorisonten for levering for afretningsgrus. En stor portion forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren pakket før logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få webshops yder levering uden betaling på afretningsgrus online, men typisk gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt pris. Derudover må man tage den prisbilligste leveringstype, der tit vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

Masser af webbutikker frembyder afhentning hvor du køber billig afretningsgrus online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4 og Stark. Byggemarkederne tilbyder for eksempel afhentning af afretningsgrus i følgende områder:

Odder, Ikast, Randers, Albertslund, Greve, Rudersdal, Silkeborg, Værløse, Stenløse, Ishøj, Frederiksværk, Birkerød, Aarhus, Hvidovre, Rønne, Farum, Åbyhøj, Brønshøj, Solrød Strand, Kolding, Middelfart, Hedensted, Frederikssund, Taastrup, Rødovre, Vanløse, Viborg, Aalborg, Vordingborg, Tårnby, Svendborg, Hillerød, Esbjerg, København, Brønderslev, Nykøbing Falster, Virum, Frederiksberg, Jyllinge, Hjørring, Valby, Fredericia, Herlev, Ballerup, Lyngby, Aabenraa, Glostrup, Nørresundby, Vejle, Herning, Nakskov, Hedehusene, Køge, Grenaa, Højbjerg, Vallensbæk, Gladsaxe, Holbæk, Korsør, Næstved, Dragør, Horsens, Sønderborg, Helsingør, Gentofte, Ringsted, Haslev, Charlottenlund, Risskov, Varde, Allerød, Frederikshavn, Thisted, Nyborg, Haderslev, Nærum, Struer, Lystrup, Kalundborg, Skive, Odense, Brabrand, Hørsholm, Roskilde, Slagelse, Ølstykke, Holstebro, Brøndby, Lillerød, Skanderborg, Kokkedal, Tilst, Søborg, og Hobro, .

Klik-og-hent af afretningsgrus er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk ofte leder efter for eksempel billig afretningsgrus og afretningsgrus tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk søge fx køb afretningsgrus, afretningsgrus online samt afretningsgrus priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Få rabat på afretningsgrus

Det er jo meget gnidningsløst for forbrugerne at tjekke tilbud på billige afretningsgrus online hos flere internet varehuse, og derved har en hel del internet webshops ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på afretningsgrus eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Men det kan til hver en tid være indbringende at prøve diverse firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på afretningsgrus online forinden du shopper, således at man er sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Du bør bare være så påvagt, at hvis en e-forretning reklamerer billige afretningsgrus online til en tilbudspris som er uforståeligt gunstig, kunne det mange gange være et kendetegn på en uærlig internet shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, hvilket dækker kunden imod svindlende online varehuse.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere beløbet til afretningsgrus over flere uger. Det tilbydes typisk hos niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at mennesker tit kigger efter for eksempel afretningsgrus priser og afretningsgrus tilbud. Vi ser desuden som regel folk efterspørge for eksempel køb afretningsgrus, afretningsgrus online samt billig afretningsgrus.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 25 kg 20 kg 1 m3 1 ton 25 kg 1000 kg 15 kg 500 kg 800 kg

Levering: hent selv i løs vægt i bigbag løst leveret i poser trailer vognlæs i sække afhentning

Analyser andre menneskers vurderinger

Trustpilot indebærer immervæk pæne løsninger til at sondere en stor portion øvrige konsumenters evalueringer og derfor kan det anbefales, at du studerer online virksomhedens ratings før du lægger din bestilling på billige afretningsgrus online.

Facebook fremskaffer ligeledes ultra udmærkede genveje til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ser vi en del online forhandlere som giver folk mulighed for at tilkendegive en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige afretningsgrus online i en webshop kunne de for at være på den sikre side gennemlæse deres forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde, specielt hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om internet shoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være en sikring om at internet virksomheden retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken nu og da tilses af jurister som er meget fortrolige vedtægterne på området.

Det giver dig lejlighed til støtte, for så vidt du får problemstillinger ved dit køb af afretningsgrus. I øvrigt rekommanderer vi at man er på vagt for de mest aktuelle betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af afretningsgrus online, fx hvilken returneringsret webbutikken benytter.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, så man altid kan påvise bestillingen af afretningsgrus, uafhængig af om man har handlet fra 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller Silvan.

Erik Poulsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Martin gav 4 stjerner

SUPER

Michael J gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jesper V gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot tilbyder dig ganske habile løsninger til at gennemstøve forskellige forhenværende kunders synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du ser nærmere på internet forretningens omtaler før du handler billige afretningsgrus online. Facebook genererer endvidere faktisk belejlige genveje til at få kendskab til online webshoppens popularitet.
2Leveringstiden er jo ualmindeligt essentiel forudsat du behøver produktet fluks, så i det øjemed er det naturligvis aktuelt at vi gransker leveringstiden på afretningsgrus. De fleste e-forhandlere præsterer billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre, som trods alt er forudsat at du når at bestille tidligere end et bestemt tidspunkt.
3Adskillige e-forretninger foreslår heldigvis mange forskellige billige fragtformer til afretningsgrus. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ret ukompliceret, samt mange gange endda den mest betalelige leveringsudgave.
4Det er jo efterhånden særdeles uproblematisk for alle at finde frem til de bedste priser online på billige afretningsgrus på forskellige online firmaer, og herved frembyder flere online varehuse gratis levering. Til gengæld kan det trods alt være udbytterigt at efterprøve visse internet outlets efter rabat og tilbud forud for at du køber, så man er tryg ved at modtage den billigste pris.
5En hel del e-firmaer lover levering uden betaling på afretningsgrus, men for det meste stiller det krav om at der erhverves for et fastslået beløb. Derudover skulle man overveje den mest letkøbte leveringsudgave, som i mange tilfælde vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted. Metoden bliver for det meste tillige super gnidningsløs. Den mest billige slags levering er unægtelig at du selv henter ordren.
6Før folk bestiller billige afretningsgrus i en butik på nettet bør de sådan set skimme virksomhedens forretningsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende projekt. Ydermere stiller vi forslag om at man er omhyggelig omkring de elementære betingelser i forbindelse med handlen med billige afretningsgrus online, fx hvilken ombytningsret hjemmesiden lover.
7Vi tilråder at se hvorvidt internet selskabet er e-mærket, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at internet webshoppen forsvarer de danske love, og at internet forhandleren af og til monitoreres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forinden folk køber billige afretningsgrus i en internet handler kan man til hver en tid have øje for webshoppens forretningsaftale.
8Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en forordning, hvilket beskytter kunden overfor bedrageriske internet webshops. Som et alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere omkostningerne over flere uger.
9Den mest letkøbte form for fragt vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du er tæt på internet butikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende når vi skal bruge afretningsgrus om få sekunder. Alternativt så præsterer en hel del e-shops i Danmark gratis levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk