Bryggensyd.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: grå hvide blå

Mængder: 1000 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 500 liter 15 kg 15 kg 500 kg 1 m3 20 kg 1 ton 25 kg 800 kg

Levering: vognlæs hent selv i poser i bigbag løst leveret i løs vægt trailer i sække afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse byggeshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot ærtesten.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i prisen på billige ærtesten fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, og andre har fokus på service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af ærtesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har du valget om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne hurtigere.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra diverse leverandører, og så kan du købe fra et bredt udvalg af ærtesten online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en lavere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således forventes det at du får mere informativ hjælp fra folk med specialistviden i netop ærtesten.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler ærtesten online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ærtesten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde få assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en professionel anbefales det at notere en pris fra flere entreprenører.
2Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden er det mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
3Du vil aldrig undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at have værktøjet tilgængeligt akkurat som du går løs med arbejdet. Glem ikke at tillægge de her udgifter i dit økonomiske overblik.
4For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige er midt i det omfattende byggeprojekt.
5Forberedelse bliver vejen til succes med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en strømlinet plan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
6Der præsenterer sig stort set altid uventede bump på vejen når det handler om omfangsrige opgaver, og altså viser det sig værdifuldt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til overvældende meget konstruktiv info, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
8Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Bidraget betinger at ombygningen influerer positivt på miljøet.
9Måske kan det blive fundamentalt at have alle materialer indkøbt i god tid før du iværksætter håndværket. Du kunne med fordel nedskrive en simpel liste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, så du er overbevist om at du har husket alt.
10I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive sundt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
11Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder sko og hjelm som beskyttelse overfor mulige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
12Før du opstarter byggeriet er det aldeles vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål rundt om ærtesten

 • Hvad er ærtesten?
 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvilken leveringsmetode er bedst?

  Størstedelen af internet handler udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til ærtesten. Den mest anvendte er efterhånden pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når du har lyst. Fragtformen er nemlig virkelig problemfri, og i mange tilfælde også den mest betalelige type af levering.

  Du burde også afveje for og imod at vælge at få sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver som regel en smule mere pebret, men endvidere ualmindeligt problemfri for ærtesten online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men det forudsætter at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på ærtesten kan være ret væsentlig såfremt vi har behov for varerne nu og her, så herved er det forholdsvis fornuftigt at vi undersøger den estimerede leveringsdato ved ærtesten. Adskillige forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, der dog nødvendiggør at ordren gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne sendt afsted inden lagerpersonalet har fyraften.

  En række firmaer på nettet byder på fragt uden omkostninger på ærtesten online, men for det meste kun ifald du indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest prisbevidste løsning til levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

  De fleste byggecentre yder click-and-collect hvor man handler billig ærtesten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på ærtesten i følgende byer:

  Ballerup, Aarhus, Horsens, Værløse, Rudersdal, Sønderborg, Holbæk, Roskilde, Gentofte, Risskov, Herning, Gladsaxe, Frederiksberg, Brønderslev, Valby, Odense, Frederiksværk, Tilst, Charlottenlund, Holstebro, Nyborg, Aabenraa, Randers, Hedensted, Haderslev, Nørresundby, Skive, Skanderborg, Taastrup, Køge, Struer, Kalundborg, Vordingborg, Viborg, Lillerød, Hillerød, Brabrand, Esbjerg, Søborg, Ishøj, Svendborg, Nærum, Nykøbing Falster, Ikast, Hobro, Kolding, Vallensbæk, Brønshøj, Hjørring, Tårnby, Middelfart, Aalborg, Lyngby, Hedehusene, København, Nakskov, Allerød, Vanløse, Brøndby, Ølstykke, Lystrup, Åbyhøj, Albertslund, Jyllinge, Grenaa, Vejle, Glostrup, Varde, Solrød Strand, Haslev, Silkeborg, Korsør, Rødovre, Helsingør, Frederikshavn, Odder, Farum, Frederikssund, Stenløse, Ringsted, Næstved, Slagelse, Fredericia, Kokkedal, Højbjerg, Virum, Hørsholm, Dragør, Hvidovre, Birkerød, Thisted, Greve, Rønne, og Herlev, .

  Klik-og-hent af ærtesten er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland).

  Ved indkig i søgedata er det klart, at internet shoppere typisk kigger efter fx køb ærtesten og ærtesten online. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. ærtesten priser, ærtesten tilbud og billig ærtesten, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Få rabat på ærtesten

  Det er jo efterhånden særligt nemt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige ærtesten online hos flere internet webshops, og til tak har mange internet varehuse ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på ærtesten markant, og endda præstere gebyrfri levering.

  Det kan dog immervæk vise sig lønnende at prøve et par forskellige e-shops efter tilbud og rabatter på ærtesten online før du bestiller, således at man er sikret at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

  Du må lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en internet virksomhed sælger billige ærtesten online for en pris der virker ubegribelig tiltalende, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en fup internet shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet af et reglement, der passer på os imod uærlige online virksomheder.

  Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du tilstræber at godtgøre pengene til ærtesten af flere omgange. Det fås ofte hos online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Når der ses på tallene er det markant, at mennesker som regel søger efter blandt andet ærtesten tilbud og ærtesten priser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge fx køb ærtesten, ærtesten online samt billig ærtesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: hvide grå blå

  Mængder: 15 kg 15 kg 500 kg 800 kg 1 kubikmeter 10 kg 20 kg 500 liter 1 ton 1000 kg 1 m3 25 kg 25 kg

  Levering: afhentning hent selv trailer i løs vægt i bigbag vognlæs i sække i poser løst leveret

  Tjek tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot byder på ultra tiltalende genveje til at granske ret mange forhenværende køberes evalueringer og af den grund er det at foretrække, at du gransker internet firmaets kritik forud for at du bestiller billige ærtesten online.

  Facebook forærer dig endvidere aldeles fremragende metoder til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Derudover er der faktisk e-shops som tilbyder folk at registrere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere må bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen bestiller billige ærtesten online hos en internet forhandler kunne man reelt betragte virksomhedens forretningsaftale, men det er normalt ikke videre spændende, specielt hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er et kendetegn for at internet forhandleren efterfølger de gældende danske regler, og at internet shoppen løbende efterses af eksperter der har megen viden om lovgivningen.

  Desuden får du mulighed for at blive hjulpet, når du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit køb af ærtesten. Udover dette anbefaler vi at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter i forbindelse med købet af ærtesten online, for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen tilbyder.

  I den relation er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer ens ordrekvittering, så man altid kan vidne om sin bestilling af ærtesten, uanset om man køber ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

  Poul gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Else Johansen gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Jens gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Henrik S gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  9 tips til din online shopping
  1Det er efterhånden ret så gnidningsløst for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige ærtesten hos diverse e-handler, og altså tilbyder massevis af butikker på nettet levering uden gebyr. Det kan dog immervæk blive lønsomt at eftergå diverse internet butikker efter tilbud og udsalg inden du shopper, således at du er på den sikre side med at antage den bedste pris.
  2Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af en regel, der garanterer køber overfor snydagtige e-forhandlere. Som et alternativ bør du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage beløbet over tid.
  3Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig relevant forudsat vi skal bruge produkterne nu og her, så med det formål er det naturligvis på sin plads at man gransker den anslåede leveringsdato for ærtesten. Størstedelen af internet selskaber yder billig 1 dags levering på deres primære produkter, men det regnes ud fra at bestillingen laves forud for et fastslået klokkeslæt.
  4Flere internet virksomheder frembyder fragt uden gebyr på ærtesten, men typisk er det kun gældende hvis der bestilles for et præcist beløb. Derudover må man overveje den mest betalelige leveringsmodel, hvilket ofte vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Denne viser sig ofte ydermere rigtig smart. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  5Mange internet butikker tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsløsninger til ærtesten. En af de populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Denne er nemlig virkelig ukompliceret, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste form for levering.
  6Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en indikation om at internet virksomheden lever op til de danske love, og at webshoppen hyppigt gennemses af fagfolk der forstår reglerne. Inden nogen køber billige ærtesten på en online forretning kan de altid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsaftale.
  7Den billigste metode til levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som jo forudsætter at du opholder dig i kort afstand af webshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende i tilfælde af at man mangler ærtesten om få sekunder. Alternativt så lover flere e-forretninger i Danmark gratis levering, men typisk er det forudsat at man aftager for en bestemt pris.
  8Trustpilot frembringer altid fantastiske muligheder for at granske flere øvrige forbrugeres ratings og herved kan det anbefales, at du læser online forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige ærtesten online. Facebook frembyder også flere passelige muligheder for at få en idé om online shoppens pålidelighed.
  9Inden nogen bestiller billige ærtesten på en e-forhandler burde de sådan set gennemløbe shoppens handelsaftale, det er dog normalt ikke videre spændende. Herudover kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de elementære forhold der kan have betydning for bestillingen af billige ærtesten online, for eksempel den returneringsret shoppen garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk